To je to što me zanima!

Andrea priznala da je trudna, a viđa se s Mislavovim kumom

Mislav i Andrea imaju skladan brak pa je gledatelje iznenadila vijest o tome da je trudna, ali ne zna tko je otac djeteta jer se u isto vrijeme nalazila i s Mislavom i s njegovim prijateljem
Vidi originalni članak

Već se neko vrijeme viđam s kumom tvojim, rekla je Andrea iz 'Braka na prvu' Mislavu. Ta ga je vijest šokirala, a u daljnjem razgovoru saznali smo još pikanterija. 

POGLEDAJTE VIDEO: Vjenčali se Adam i Goga

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Molim te, ponovi mi ovo! Trudna si? - govorio je Mislav, a Andrea pojasnila: 

- Da! I ne znam s kim...

- Čekaj, jesi li ti normalna?! - viknuo je. Te informacije saznali smo iz najave večerašnje epizode showa, a ta je vijest iznenadila i gledatelje. Upravo su za uspjeh Andree i Mislava u ovom sociološkom eksperimentu navijali mnogi i nadali se da će se njihova romansa nastaviti i kad se ugase kamere. 

- Sve što je lijepo, kratko traje... Ako je istina da je trudna s drugim, pala mi je u očima - pišu gledatelji koji su još u nevjerici radi Andreina priznanja. 

Tek u epizodi koja je prikazana u ponedjeljak je dvojac imao prvi nesporazum. U second hand shopu dobili su zadatak da jedno drugome pronađu odjeću za idući zajedničku večeru s ekspertima. 

IPAK PRONAŠLI LJUBAV? Sanela i Edin otkrivaju detalje tajne veze u 'Braku na prvu', a Andrea je priznala da je trudna?

Andrea je odlučila Mislava odjenuti smiješno, što njemu nije odgovaralo pa su se malo porječkali. Na kraju je Mislav pristao odjenuti šareni kaput koji mu je odabrala suprugu i nastavili su svoj brak s osmijehom. 

POGLEDAJTE VIDEO: JURAJ ŠEBALJ U EMISIJI 'TKO JE KRIV’

Idi na 24sata

Komentari 160

  • Darac Komarac 15.12.2021.

    Bottom of the Bottom.Kak bi se reklo dno dna HR produkcije.

  • 09.12.2021.

    Tko su ovi, nikad cula

  • be yourself 28.11.2021.

    Trpaj kume i ne vadi ... ne može 2 put zatrudnit.

Komentiraj...
Vidi sve komentare