To je to što me zanima!

ANKETA Beckham je imao razne frizure. Koja vam je najdraža?

U dokumentarcu koji je izašao u četvrtak Davida kroz cijelu nogometnu karijeru prati i reputacija 'ljepotana' koji se volio dobro oblači i dobro izgledati. A mogli smo se prisjetiti i svih njegovih frizura...
Vidi originalni članak

U četvrtak je na Netflixu izašao dokumentarac o Davidu Beckhamu koji prati njegov nogometni put od djetinjstva, pa preko ljubavne veze i kasnije braka s Victorijom Beckham, do Real Madrida i odlaska u SAD. 

Kako je prolazilo vrijeme, tako se i David, koji nikada nije skrivao kako voli dobro izgledati, mijenjao u skladu s trendovima. 

PROGOVORIO O TEŠKIM TRENUCIMA Emotivni Beckham: 'I danas još žalim zbog te greške. Pljuvali su me i vrijeđali, bio sam slomljen'

Ljepuškasti nogometaš od 90-ih je privlačio pozornost medija, posebice nakon što se saznalo za njegovu vezu s Victorijom, tada članicom pop-benda Spice Girls. A pozornost su privlačile i njegove frizure. 

SKANDAL SRETNE OBITELJI David je prije 20 godina varao Victoriju s Rebeccom: 'On je bio oženjen, a mene su svi ocrnili'

- Škole su morale zabraniti da se djeca šišaju 'kao Beckham' - ispričali su u dokumentarcu o reakciji djece na ćelavu Beckhamovu glavu. 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Kawasaki CH 05.10.2023.

    Trobec;Ajd odi malo u Cacak i lupaj.

  • mrTrobec 05.10.2023.

    najbolja je ona frizura koju je kopirao Modrić

Komentiraj...
Vidi sve komentare