To je to što me zanima!

ANKETA Je li Tiago u 'Braku na prvu' trebao kopati po Tininom mobitelu i zadirati u privatnost?

Išao je u dubine, i Instagrama i galerije. To mi je ružno. Ružno mi te gledati na mome Instagramu. To mi je odvratno. Iskoristio je priliku i to dobro, rekla je Tina u prošloj epizodi 'Braka na prvu'
Vidi originalni članak

Pred Tinom i Tiagom u sociološkom ekspertu 'Brak na prvu' bio je zadatak da jedan drugome pogledaju što to skrivaju na svojim mobitelima. Mogli su i odbiti i taj zadatak. Tina je to i učinila, a Tiago je inzistirao da želi proviriti u njezinu intimu. Njoj se to nije svidjelo. Smatra da će im tako biti samo narušeno povjerenje.

'VRLO JE JEDNOSTAVNO' Stankica iz 'Savršenog' otkrila je svoj idealni tip muškarca

- Ako nekome vjeruješ, nećeš mu 'kopati' po mobitelu. Išao je u dubine, i Instagrama i galerije - rekla je Tina te dodala:

- To mi je ružno. Ružno mi te gledati na mome Instagramu. To mi je odvratno. Iskoristio je priliku i to dobro. Znao je da su to moje osobne granice i da imam neke boli iz prošlih veza jer sam to već radila i ne želim to više imati. Ja njegov mobitel ne trebam jer vjerujem osobi.

GLEDATELJI KOMENTIRAJU Mišljenja oko para iz 'Braka na prvu' i dalje podijeljena: 'Drzak je i jadan, ona se samo brani...'

Tiago je naglašavao kako je sretan jer na njezinom mobitelu nema ničega sumnjivog. 

- Nadam se da je dobio potvrdu, ali to nije dobio od mene, mojih riječi i mojega povjerenja. To je dobio od mobitela - rekla je Tina.

Svađa se nastavila. Tiago ju je zamolio da ne vrišti.

- Pogriješio si i izgubio si moje povjerenje - rekla je Tina svom reality suprugu.

ANKETA: Je li Tiago trebao 'kopati' po Tininom mobitelu?

 
Idi na 24sata

Komentari 34

  • sky linee 06.03.2024.

    Ne gledam 😙

  • ßißavac 06.03.2024.

    Moja može kopati do mile volje, ali neće naći ništa. Kad se vraćam doma, izbrišem i imenik. 😀

  • Gavran13 06.03.2024.

    Da je on sam od sebe išao kopati to bi bila druga stvar, a nije...A baš komentiram neki dan da se lako Tini stalno hihotati kad joj ovaj stalno titra, a da nije tako da bi dramila isto kao i Ana i evo. Možda je on malo previše "škicao", ali po meni ga je više povuklo zbog znatiželje i da ženska pretjeruje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare