To je to što me zanima!

ANKETA Slažete li se s odlukom o zabrani cajki u Đurđevcu?

Gradske vlasti nisu navele kako će se kontrolirati izvode li ugostiteljski objekti u središtu grada Đurđevca primjerenu glazbu, ni hoće li biti sankcija za to
Vidi originalni članak

Prema pisanju lista Danica.hr, ugostiteljima u Đurđevcu je iz gradske uprave stigla obavijest da im je za vrijeme Picokijade zabranjeno puštati neprimjerenu glazbu u središtu grada.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako će ugostitelji u razdoblju od 24. lipnja do 26. lipnja moći raditi od 0 do 24, postavljeni su im uvjeti da glazbu moraju prilagoditi manifestaciji.

Gradske vlasti nisu navele kako će se kontrolirati izvode li ti ugostiteljski objekti primjerenu glazbu, ni hoće li biti sankcija za to.

USUSRET PICOKIJADI U Đurđevcu zabranili puštanje cajki: 'Može se izvoditi samo tradicijska i zabavna glazba'

ANKETA

S obzirom na tu odluku dopušteno je puštanje samo tradicijske i zabavne glazbe. Nas zanima slažete li se i vi s tom odlukom? 

Idi na 24sata

Komentari 47

  • Books & coffee 22.06.2022.

    Dakle, za 3 dana nikome neće pasti kruna s glave. I kakve veze ima je l' sada netko odobrava nešto što je na snazi već 6 godina?

  • Čeljo Brtika 21.06.2022.

    Samo u Đurđevcu?

  • 21.06.2022.

    A što je primjerena glazba? Svaki pojedinac će na ovo drugačije odgovoriti. Neka objasne logiku i cilj ovoga, je li inicijativa nacionalne prirode ili stvar kulture? Onda im se može odgovoriti podržava li se ili ne, jer svatko će doma opet slušati ono što preferira.

Komentiraj...
Vidi sve komentare