To je to što me zanima!

Asim Ugljen podijelio još jednu crticu iz svog života: 'Danas bi me zbog nje optužili za rasizam'

Što je politički korektno? Koje izraze i nazive se treba izbjegavati, a koje ne? Asim Ugljen je objavio kratku anegdotu o svojem ljubimcu zbog čijeg imena se pita bi li danas bio obilježen kao rasist
Vidi originalni članak

Ako pratite Asima Ugljana na društvenim mrežama već ste mogli primijetiti da često zna objaviti neku anegdotu iz svog života, obitelji, a i obiteljski povijesti.

POGLEDAJTE VIDEO: Asim komentira

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Tako je sad objavio i priču o svojoj mački koju je prije 14 godina nazvao Kmica i izjavio da bi ga danas ljudi optužili za rasizam zbog imena koje joj je dao.

Jedan od njegovih pratitelja je komentirao da je to sve normalno zbog rječnika koji se obično koristi u njihovom kvartu, dok su se ostali komentatori uglavnom složili oko toga da je danas puno stvari politički nekorektno reći, a da su prije bile sasvim normalne.

IZAZVALI MORE KOMPLIMENATA Asim Ugljen objavio je rijetku fotku roditelja, javila mu se Pokos: 'Izgledaju fenomenalno'

POGLEDAJTE VIDEO: DRUGA EPIZODA ‘TKO JE KRIV' S JURAJEM ŠEBALJEM

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • VLADEK72 24.09.2022.

    Pogledaj se u ogledalo !

  • 🐬DAVOR🌊 24.09.2022.

    Politička korektnost je nametnuta kao vid autocenzure i na svakom koraku je treba zaobilaziti na način da se izražavamo onako kako mislimo da je ispravno ili kako ŽELIMO ali kako MI mislimo da želimo i da je ispravno a ne da mislimo što bi nekom pasalo ili što bismo smjeli, ni pod razno pristati na autocenzuru jer to je početak kraja vaših/naših sloboda.

  • opančar x 24.09.2022.

    Evo i njega a hebote disbio

Komentiraj...
Vidi sve komentare