Obavijesti

Show

Komentari 5

Asim Ugljen objavio je rijetku fotku roditelja, javila mu se Pokos: 'Izgledaju fenomenalno'

Asim Ugljen objavio je rijetku fotku roditelja, javila mu se Pokos: 'Izgledaju fenomenalno'
4

On će sad 73, a ona 70. Boktemazo, budem li ja tako izgledao s 50, bit ću sretan. Pogle’ njemu kose, koliko je ima. Mama i tata. Starci. Ovako se star, napisao je Asim u opisu objave

VIDEO

Glumac Asim Ugljen (39), javnosti najpoznatiji po ulozi Josipa Tepavca u seriji 'Kud Puklo da Puklo' i sudjelovanju u 'Plesu sa zvijezdama', objavio je na rijetku fotografiju svojih roditelja, Ranka i Aide Ugljen.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Asim Ugljen iz 'Kud puklo da puklo': 'Momčilo mi je najdraži partner' | REAKCIJA 10:43

- On će sad 73, a ona 70. Boktemazo, budem li ja tako izgledao s 50, bit ću sretan. Pogle’ njemu kose, koliko je ima. Mama i tata. Starci. Ovako se star - napisao je Asim u opisu objave.

Ranko i Aida 'nabacili' su jedan selfie, a pratitelji su im poručili da izgledaju sjajno. Među morem komplimenata, našao se i onaj Vlatke Pokos (52).

- Pa roditelji ti izgledaju fenomenalno - napisala je oduševljeno pjevačica.

'Cooleri', 'odlični su', 'manekeni', 'šmekeri' - pisali su ostali.

'Bio sam na rubu očaja, ako nas iz nekog razloga odluče vratiti nazad, slomit ću nogu sam sebi'
'Bio sam na rubu očaja, ako nas iz nekog razloga odluče vratiti nazad, slomit ću nogu sam sebi'

Inače, Asim je prije nekoliko godina otkrio da mu je otac Ranko, naš poznati kardiolog, spasio život.

- Nikad ne pišem o vlastitim kalvarijama, dok ne prođe puno godina, pa to postane priča iz prošlosti koje se s osmijehom sjećam. Ali danas hoću. Kada smo završili snimanje "Kud puklo da puklo" pobjegao sam s Martom na Mrežnicu, doslovno na dva sata. Obrijao sam glavu, sjeli smo u auto i odvezli se. Došli smo na terasu, nešto sam mjerio, ne sjećam se i Marta me upitala kaj mi je to iza na glavi. Rekoh da nemam pojma. Slikala je. Imao sam jaje na zatiljku, ispod kože. I slijepcu je bilo jasno da imam tumor - napisao je glumac na Facebooku.

Otišao je na pretrage u Zagreb gdje je ustanovljeno da se tumor proširio na leđnu moždinu i lubanju.

- Naime, pipci tumora su mi se proširili na centar za govor i pokret. A s obzirom na posao kojim se bavim, treba mi oboje. Ranko me ne bio smio operirati, prvi sam mu krvni rod. Ali, avaj, dođe i do toga. Ipak smo mi dva Ugljena, pišamo na pravila. Vozim u Osijek, gdje nas Ranko dočeka. Idemo u salu nakon ponoći, kad nema nikog, jer to kaj radimo, ustvari ne bi smjeli. 'Em sam mu sin, 'em on nije neurokirurg - dodao je pa opisao cijelo to iskustvo.

-  Ležim na stolu na trbuhu, glava mi je odozada otvorena kao lubenica, ovaj pili, brusi, reže. I šuti. Što je čudno, Ranko uvijek sluša muziku dok operira. Pjevuši. Priča. Sad šuti. Šute i neurokirurzi. Nema muzike. Samo tišina i teško disanje. Pitam ga kako ide. Kaže da ga još nije ni našao pipke i da začepim. Skužim da je nervozan. Što nije nikad kad operira. Ali ok, sin sam mu i ovo nije kirurgija kojom se on bavi - napisao je te dodao kako je operacija trajala gotovo dva sata.

- On puhao, dahtao i masakrirao me, a ja sam s glavom u onoj rupi disao na škrge i stiskao zube kako ih nikad prije nisam stiskao. Tko nije ležao otvorene glave na stolu dok mu pila struže po glavi i čupa dijelove tumora, nije osjetio bol. Jedno od najvećih čuda koje sam u životu izveo je da sam to sve otrpio bez glasa. Zašto? Zato jer je moj inat bio jači od boli. Jer me taj isti Ranko odgajao da stisnem zube i izdržim kad je najgore. I stisnuo sam zube i izdržao. Nikad mi ne bi oprostio da sam tada vrištao - prepričao je Asim.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'TKO MI BOLJE KUHA?'

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe
JEDINSTVENI I SLOŽNI

Lasagnu je na Doru nagovorio prijatelj, a njegov najmlađi član benda vratio se u školske klupe

Marko Purišić, poznatiji kao Baby Lasagna, vrijedno radi na novom albumu, koji stiže na jesen. Za njegov uspjeh zaslužan je cijeli tim

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'
PRIMILI SVEČANA PRIZNANJA

Družba Baby Lasagne: 'Samo sam jedan dan imao da smislim Markov nastup na Eurosongu...'

Na svečanoj promociji sveučilišta VERN', koje pohađa i Marko Purišić, nagrade su dobili Markovi prijatelji i suradnici Krešimir Šustić, Tonka Donjerković, Luka Grgić i Tomislav Krajcer koji su mu pomogli u kreiranju savršenog nastupa
Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'
POZIRAO NAM KAO SEAN PENN

Renman za Cafe o glazbi i hrani: 'Preko dana pečem burgere, a onda navečer pišem tekstove...'

Plus+ Prve rime premijerno nam je odrepao, a nakon što odradi smjenu u svom burgeraju, Renato Đošić Renman ‘brusi’ glas kod Ivane Husar