To je to što me zanima!

Atraktivna Lola je prije korone u Zadru šetala plažom i častila se

Iz njezinih objava ne može se zaključiti je li se družila s nekim nakon nastupa. Na dan koncerta bila je veliko iznenađenje jer je oduševila izvedbom, a dopala se i Đokoviću
Vidi originalni članak

Atraktivna pijanistica Lola Astanova (34) je u petak zabavljala publiku u Zadru na Adria Touru Novaka Đokovića (33), i to zajedno s Gibonnijem (51).

Na društvenim mrežama je pratiteljima otkrila kako je provodila vrijeme jučer u Zadru, prije nego što je otkriveno da je tenisač Grigor Dimitrov (29) pozitivan na korona virus.

Obožavateljima je 'servirala' nekoliko fotografija i videa iz kojih je vidljivo kako je šetala plažom, a u jednom trenutku se častila specijalitetima.

Ipak, iz njezinih objava ne može se zaključiti je li se družila s nekim nakon nastupa.

ZAGRIJALA ATMOSFERU Atraktivna pijanistica Lola je u Zadru oduševila i Đokovića koji joj se pridružio na pozornici...

Ova dama je na dan koncerta bila veliko iznenađenje jer je oduševila izvedbom, ali i atraktivnim izgledom. Lola se dopala i Đokoviću koji joj se u jednom trenutku pridružio na pozornici.

Inače, popularna je po interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova te brojnim drugim izvedbama kojima je proteklih godina osvojila simpatije publike iz cijelog svijeta.

Astanova je hrvatskoj javnosti najpoznatija po duetima s violončelistom Stjepanom Hauserom (34), s kojim je pokrenula klavir i violončelo duet Lola & Hauser.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NE MOGU SE SJETITI NICEG KONSTRUKTIVNOG 22.06.2020.

    Ono skakanje po klaviru mi je totalno neukusno. Klavir je klasican instrument kojeg se svira dostojanstveno. Inace cura je maca

  • Zgstrong90 22.06.2020.

    Ufff, ma da cijelu abecedu hepatitisa ima, nebi me bome odlijepili od ove lolice😋😋☺️

  • KMVA 22.06.2020.

    I sad reci da nije zgodna juditice!!!#☺😛

Komentiraj...
Vidi sve komentare