To je to što me zanima!

Ava se iznervirala zbog videa djevojčice koja ju je imitirala

Ja se u njezinim godinama nisam bavila tako površnim stvarima. Jadni roditelji, stvarno jadni, Avi Karabatić nikako se nije svidjela djevojčica koja ju je oponašala
Vidi originalni članak

Ognjen Amidžić u svom showu Ami G ugostio je Avu Karabatić, a tijekom emisije pokazao joj je i snimku 11-godišnje djevojčice koja ju je imitirala. I prije nego što je pogledala snimku napomenula je da se nju ne može imitirati, a nakon što je vidjela snimku, nije bila nimalo zadovoljna. 

- Ne mogu ja ovo zamjeriti ovoj djevojčici, ali ne znam dokle idu te granice da dijete od 10 godina uopće čita ili novine ili portale ili laži. Ovo sve što je bilo su laži. Zbog toga i pišem knjigu, autobiografiju, 'Rođena među vukovima'- komentirala je Ava nastup djevojčice. No tu nije bio kraj. 

- Kroz ovo se provuklo nekoliko biserčića koji su podmetnuti od jedne osobe, ali ovo što sam vidjela nema veze sa mnom. Pokušala je, ali mislim da će se i ostali gosti u studiju složiti sa mnom. Ja ni ne zavijam, ja sam Dalmatinka - zaključila je Ava. Prisjetila se kako je ona s 11 godina znala samo za red, rad i disciplinu. 

- Što će biti kad će ova djevojčica imati 15 godina? Ja se u njezinim godinama nisam bavila tako površnim stvarima. Jadni roditelji, stvarno jadni. Ja nikog ne gadim, ali ovo je... Ako netko misli da je ona mene dobro oponašala, neka slobodno kaže. Ova djevojčica nema talent - zaključila je Ava. 

Idi na 24sata

Komentari 70

  • BorisCvitkovic 09.05.2015.

    mislim da voditelj emisije treba razmisliti prije nego ponižava goste,nije etično od djevojke raditi javnu glupacu,,sto je neostavite namiru i bok,pa niko vas netera da je gledate..ona uživa u svom filmu i poštujem to a i VI gospodo bi mogli isto..

  • ubi.se.od.posla 04.05.2015.

    hahaha a strasna je mala,za dijete je dobra

  • kokaza5 02.05.2015.

    Jedno si u pravu Ava, površno je da te bilo tko oponaša, gleda, sluša tvoje izjave itd.

Komentiraj...
Vidi sve komentare