Obavijesti

Show

Komentari 70

Ava se iznervirala zbog videa djevojčice koja ju je imitirala

Ava se iznervirala zbog videa djevojčice koja ju je imitirala
4

Ja se u njezinim godinama nisam bavila tako površnim stvarima. Jadni roditelji, stvarno jadni, Avi Karabatić nikako se nije svidjela djevojčica koja ju je oponašala

Ognjen Amidžić u svom showu Ami G ugostio je Avu Karabatić, a tijekom emisije pokazao joj je i snimku 11-godišnje djevojčice koja ju je imitirala. I prije nego što je pogledala snimku napomenula je da se nju ne može imitirati, a nakon što je vidjela snimku, nije bila nimalo zadovoljna. 

- Ne mogu ja ovo zamjeriti ovoj djevojčici, ali ne znam dokle idu te granice da dijete od 10 godina uopće čita ili novine ili portale ili laži. Ovo sve što je bilo su laži. Zbog toga i pišem knjigu, autobiografiju, 'Rođena među vukovima'- komentirala je Ava nastup djevojčice. No tu nije bio kraj. 

- Kroz ovo se provuklo nekoliko biserčića koji su podmetnuti od jedne osobe, ali ovo što sam vidjela nema veze sa mnom. Pokušala je, ali mislim da će se i ostali gosti u studiju složiti sa mnom. Ja ni ne zavijam, ja sam Dalmatinka - zaključila je Ava. Prisjetila se kako je ona s 11 godina znala samo za red, rad i disciplinu. 

- Što će biti kad će ova djevojčica imati 15 godina? Ja se u njezinim godinama nisam bavila tako površnim stvarima. Jadni roditelji, stvarno jadni. Ja nikog ne gadim, ali ovo je... Ako netko misli da je ona mene dobro oponašala, neka slobodno kaže. Ova djevojčica nema talent - zaključila je Ava.