To je to što me zanima!

Avril prekinula sa zaručnikom i našla novog dečka, a Reese se rastala nakon 12 godina braka

Veljača ove godine ipak nekima nije bila ispunjena ružama, bombonijerama i romantičnim poljupcima jer je većina poznatih parova tada objavila da su im veze i brakovi završili
Vidi originalni članak

Već smo ušli u četvrti mjesec nove godine, a osim što neki slave i pokazuju često svoju ljubav, drugi su ipak odlučili da je leptirićima u trbuhu došao kraj. 

UPOZORILA NA PONAŠANJE Utrčala na pozornicu golih grudi dok je Avril Lavigne pričala pa joj pjevačica ljutito odgovorila

Punk - pop glazbenica Avril Lavigne (38) i njena druga polovica Mod Sun, punim imenom Derek Ryan Smith (36) krajem veljače prekinuli su svoje zaruke. Mod je nakon godinu dana veze zaručio Avril u ožujku prošle godine, a onda je njihovoj priči početkom ove došao kraj. 

Svoje slomljeno srce ubrzo je pjevačica izliječila pa je tako nedavno viđena s reperom Tygom na Pariškom tjednu mode gdje su viđeni zajedno.

ŠTO JE PO VAMA BITNIJE? Camila Cabello pjevala u finalu Lige prvaka pa se obrušila na navijače: 'Bili ste nepristojni'

Par dana nakon javno su potvrdili svoju vezu, a reper je poznat po svojoj vezi s reality zvijezdom Kylie Jenner (25) kojoj je kupovao raskošne poklone.

Nešto duža ljubav doživjela je svoj kraj u domu glumice Reese Witherspoon (47) i supruga Jima Totha (52).

SUPER STIL Baš su stylish: Maisie Williams i Reuben Selby nose slične odjevne kombinacije i boje

Par je trebao proslaviti 12 godišnjicu braka, ali su krajem veljače objavili na društvenim mrežama kako su donijeli 'tešku odluku o razvodu'.

Drugi mjesec ove godine, poznat kao i mjesec zaljubljenih je za neke nažalost donio sve osim cvijeća, poklona i romantičnih poljubaca.

Pa je tako glumica Maisie Williams (25) svima poznata iz serije 'Igre Prijestolja' u to vrijeme objavila kako se ona i dugogodišnji dečko Reuben Selby razilaze.

NOVA LJUBAV Pjevačica Avril i reper Tyga su razmjenjivali nježnosti u Parizu

Par je bio pet godina u vezi, a zanimljivi su bili po tome što su imali jako slične odjevne kombinacije.

Poslije svoje duge veze sa Shawnom Mendesom (24), o čijem su prekidu pisali mnogi strani mediji, pjevačica Camila Cabello (26) utjehu je pronašla u dečku, nogometašu Austinu Kevitchu (31). Međutim, ni ta iskra nije dugo trajala pa se nakon osam mjeseci ugasila krajem veljače ove godine.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 03.04.2023.

    Uvijek ima boljih

Komentiraj...
Vidi sve komentare