Obavijesti

Show

Komentari 11

Jim je Reese spasio od pijanog prijatelja i odmah se zaljubila

Jim je Reese spasio od pijanog prijatelja i odmah se zaljubila
14

Glumica je znala da je Jim Toth pravi muškarac za nju kad je vidjela da je spreman braniti pijanog prijatelja. Oduševila se kad je shvatila da je Toth obiteljski čovjek

VIDEO

Nekako je uobičajeno da slavni budu u vezama sa slavnima, ali najljepše zvjezdane ljubavne priče pišu upravo oni parovi gdje je samo jedna osoba slavna. O takvim vezama objavljivat ćemo priče svaka dva dana, a vi ih možete pročitati u našem specijalu - Kad slavni vole nepoznate.

Reese Witherspoon imala je dosta slavnih dečki i čak je bila u braku s jednim. Glumica se 1999. udala za kolegu Ryana Phillippea i bili su u braku osam godina. Zajedno imaju 14-godišnju kćer Avu Elizabeth i desetogodišnjeg sina Deacona. Nakon rastave, Reese je bila u vezi s Jakeom Gyllenhaalom, no on je, kako se ispostavilo, bio samo prolazna avantura. Krajem 2009. glumica je upoznala svog sadašnjeg supruga, Jima Totha

Upoznali smo se u baru. Jim me spasio od svog dosadnog i pijanog prijatelja

- U klubu mi je prišao neki pijanac kojeg sam te večeri vidjela prvi put u životu. Bio je toliko pijan da je jedva stajao i govorio. Unosio mi se u lice, derao se i naguravao me. Nabacivao mi se i to je bilo zaista groteskno. U jednom trenutku pokraj njega se stvorio Jim i zamolio me da oprostim njegovom pijanom prijatelju što je neugodan jer ga je taman ostavila cura pa ne zna što govori. Pijani prijatelj otišao je, a Jim i ja ostali smo pričati. Spasio me - ispričala je Reese. Te je večeri zaključila da je Jim jako dobar kad se tako zalaže za prijatelja koji je jako neugodan.

 Znala je da je on 'onaj pravi' za nju

Toth je jedan od holivudskih agenata. Radio je sa Scarlett Johansson i Robertom Downeyem Jr.-om. Reese se na prvi pogled zaljubila u njega i što su se više družili, to joj se više sviđao. Tothova kvaliteta koja ju je najviše privukla bilo je to što je bio obiteljski čovjek i zato ga vrlo brzo upoznala sa svojom djecom. Znala je da je on 'onaj pravi' za nju. 

 Rekao mi je da će me voljeti kako me nitko dosad nije, da će brinuti za mene

- Rekao mi je da će me voljeti kako me nitko dosad nije, da će mi svaki dan koji provedemo zajedno pokazati što znači imati dobrog i pravog partnera, da će brinuti za mene i da ću se na to jednostavno naviknuti i da će mi to postati normalno - rekla je glumica. Oduševila se jer prije nije imala takvog muškarca u životu. 

U jednom je intervjuu rekla kako joj je rastava s Ryanom Phillippeom bila jako bolna, ali kad je sve završilo osjećala se oslobođeno. dugo se, kaže, pretvarala i trudila spasiti njihov brak, no sad joj je iznimno drago što uz sebe ima Jima koji je po svim mjerilima idealan muškarac za nju. 

 Zaprosio ju je na utakmici L. A. Lakersa

Glumica i agent u prosincu 2010. objavili su da su se zaručili. Zaprosio ju je na utakmici L. A. Lakersa prstenom s ashoka dijamantom vrijednim 1,4 milijuna kuna koji je specijalno za Reese izradio draguljar William Goldberg.

Sudbonosno 'da' izrekli su 26. ožujka 2011. na njenom ranču Liberty u Kaliforniji. Reese je imala unikatnu haljinu koju je za nju izradila Monique Lhuillier. Dok je hodala do oltara, pjevao je zbor. Osim članova obitelji, među 120 uzvanika na svadbi bile su mnoge zvijezde. Renee Zellweger, Matthew McConaughey, Tobey Maguire, Robert Downey, Jr., Alyssa Milano, Isla Fisher i Salma Hayek samo su neki od celebrityja koji su došli. Glumici je kuma bila dugogodišnja prijateljica Heather Rosenfield. Cijeli obred trajao je svega 20 minuta, a nakon njega Reese i Jim pustili su osam bijelih golubica da odlete. 

Budući da je zbog njihove svadbe u inače miran dio grada unesen nemir, glumica je svim susjedima poslala pisma isprike i to prije dana samog vjenčanja. Ispričala se zbog buke, povećane koncentracije ljudi i radova koje će izvoditi. Susjedima se jako svidjelo što je Reese, dok je planirala vjenčanje, našla vremena misliti i na njih i njihove osjećaje.

Problemi s alkoholom

Reese i Jim zajedno imaju sina Tennesseeja Jamesa koji će 27. rujna 2014. imati dvije godine. U posljednje vrijeme bilo je mnogo napisa o glumičinom problemu s alkoholom. Reese navodno jako puno pije i time sve oko sebe dovodi u neugodne situacije. Navodno pije sa suprugom Jimom i često im se dogodi da od alkoholiziranosti izgube razum i rade gluposti. Nedavno su ih čak uhitili jer su nakon zabave pijani sjeli u auto i vozili se kući. Policajci su ih alkotestirali i oboje su imali veliku količinu alkohola u organizmu. Reese je čak bila neugodna i prijetila im da se neće lijepo provesti jer je gnjave, a ona je zvijezda. Sve navode o alkoholizmu, naravno, kategorički negira i tvrdi da su najobičnije izmišljotine.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'
IVA ĆAVAROVIĆ

Sjećate li se zgodne vozačice tramvaja Ive? Za 24sata o mužu i planovima: 'Želimo djecu...'

Iva i Bonislav Ćavarović vjenčali su se prije gotovo godinu dana, a sada smo sa simpatičnom vozačicom razgovarali o njihovim planovima za budućnost...

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'
ENERGIČNA IZVEDBA

Pogledajte fotke i snimku druge probe Baby Lasagne! Fanove je oduševio jedan detalj: 'To je to'

Danas 15 predstavnika na Eurosongu ima probu za polufinale. Među njima je i Baby Lasagna koji je ovoga puta promijenio jedan detalj, a njegovi fanovi mu sugeriraju da takav izađe na pozornicu u polufinalu
Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'
RASPRAVA DRUGIH KANDIDATA

Karmen u 'Braku na prvu' bacila oko na Lovru? 'To je javna tajna'

Karmen nije javno priznala da joj se sviđa Lovre, no Lovru je stavila na prvo mjesto po fizičkoj privlačnosti