Show

Komentari 1

Avril Lavigne i pjevač zaručili su se nakon godinu dana veze

Avril Lavigne i pjevač zaručili su se nakon godinu dana veze

To je bila najsavršenija prosidba koju sam ikad mogla tražiti. Bili smo u Parizu na brodu na rijeci Seini. Imali smo violinista, šampanjac i ruže. Osjećala sam se kao da je vrijeme stalo, ispričala je pjevačica

Pjevačica Avril Lavigne (37) zaručila se za kolegu Moda Suna (35) nakon godinu dana veze. Sretni par je na društvenim mrežama objavio niz fotografija romantičnih zaruka u Parizu. Na jednoj od fotki Mod kleči pred pjevačicom ispred Eiffelovog tornja, a na drugoj je Avril ponosno pokazala veliki dijamantni prsten u obliku srca.

- Onog dana kad smo se upoznali znao sam da si ti ta. Zajedno zauvijek dok naši dani ne prođu - napisao je glazbenik, pravim imenom Derek Ryan Smith, u opisu objave.

- Volim te zauvijek - napisala je Avril na svom profilu, a za časopis People otkrila je detalje prosidbe.

64th Annual Grammy Awards in Las Vegas

- To je bila najsavršenija, najromantičnija prosidba koju sam ikad mogla tražiti. Bili smo u Parizu na brodu na rijeci Seini. Imali smo violinista, šampanjac i ruže. Osjećala sam se kao da je vrijeme stalo, a u ovom trenutku smo bili samo nas dvoje - ispričala je.

Opisala je i prsten koji je Mod dao izraditi po narudžbi u zlatarnici Beverly Hills XIV Karats.

- U njemu su ugravirane riječi 'Bok ikono', što su bile prve riječi koje mi je ikada rekao. I ima 'Mod + Avril' iznutra - ispričala je.