To je to što me zanima!

Bačić na 'vrućoj' fotki ostala bez grudnjaka: 'Dobro mi došli...'

Nisu baš svi bili oduševljeni. Bilo je i onih koji su fotografiju doživjeli neukusnom, pozivajući se na pjevačke dive poput Doris Dragović i Nede Ukraden, koje ovakve fotografije nisu radile
Vidi originalni članak

Lidija Bačić (35) najvjerojatnije nije ni slutila kakvu će pomutnju napraviti svojom novom objavom. Instagram gori od emotikona, oduševljenog 'kliktanja' i kreativnih molbi da spusti ruku sa gole dojke, no prozivaju je i zbog neprimjerenog sadržaja.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Dobrodošli na planet Lille - napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj rukom prekriva golu dojku, a zatim je pozvala obožavatelje da pronjuškaju njezin stas i glas.

 

Nije trebala dugo čekati na oduševljene komentare horde obožavatelja.

- 'Madreee miaaaaaaaa', 'Ljepoto', 'Top', 'Puca od ljepote', 'A jesi dobra, gospe Isusova!', 'Majko milostiva' - samo su neki od rječitih komplimenata na račun fotografije. 

POKAZALA BUJNU STRAŽNJICU Kod Lille nema snijega, objavila fotku u tangama s plaže u Splitu

Pratitelji su bili vrlo kreativni i u pokušajima nagovaranja Lidije da otkrije još kože. 

- 'Makni ruku', 'Ruke u vis' - navijali su. 

No nisu svi bili oduševljeni. Bilo je i onih koji su fotografiju doživjeli uvredljivom i neukusnom. 

- Zašto pjevačice ovo rade? Zar su se i prije ovako slikale? Doris Dragović, Neda Ukraden… Ja ne kužim - napisao je jedan pratitelj, a drugi mu je pohitao objasniti: -  Kad više ne uspijeva sa glasom, mora nekako drugačije. Dosta ih je prestalo da ju sluša, samo zbog tog skidanja, sramota za pjevačicu. 

RAZVESELILA BROJNE PRATITELJE Lidija Bačić 'zapalila' Instagram, grudi jedva prekrila tregerima

Fotografija je u samo nekoliko sati skupila blizu 17 tisuća lajkova.

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 44

  • malek29 10.04.2021.

    Kako si zgodnaa

  • skija 10.04.2021.

    pozivajući se na pjevačke dive poput Doris Dragović i Nede Ukraden🤣🤣🤣ha,ha,ha ,a kaj je ona pjevačka diva 😂😂😂

  • pero stanić 10.04.2021.

    Jadan je ovaj svijet i mediji i javnost koji dopuštaju ovakve jadne stvari, jer nekad su ženske bile normalne i znale šta je kultura, bar u javnosti a sad su gore nego ijedan muškarac, i sam volim ko i svako vidjeti na ulici lijepu žensku ali ovakve kao ova smo nekad kao mlađi zvali droljicama i zna se šta se radilo sa takvim ali naravno nasamo, a ovako se javno ponižavati pred ljudima to samo govori na šta su spale pojedine ženske samo radi novaca, prodale bi i dušu, nemaju granica a i nimalo srama, jadno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare