Show

Komentari 44

Bačić na 'vrućoj' fotki ostala bez grudnjaka: 'Dobro mi došli...'

Bačić na 'vrućoj' fotki ostala bez grudnjaka: 'Dobro mi došli...'

Nisu baš svi bili oduševljeni. Bilo je i onih koji su fotografiju doživjeli neukusnom, pozivajući se na pjevačke dive poput Doris Dragović i Nede Ukraden, koje ovakve fotografije nisu radile

Lidija Bačić (35) najvjerojatnije nije ni slutila kakvu će pomutnju napraviti svojom novom objavom. Instagram gori od emotikona, oduševljenog 'kliktanja' i kreativnih molbi da spusti ruku sa gole dojke, no prozivaju je i zbog neprimjerenog sadržaja.  

POGLEDAJTE VIDEO:

- Dobrodošli na planet Lille - napisala je Lidija uz fotografiju na kojoj rukom prekriva golu dojku, a zatim je pozvala obožavatelje da pronjuškaju njezin stas i glas.

 

Nije trebala dugo čekati na oduševljene komentare horde obožavatelja.

- 'Madreee miaaaaaaaa', 'Ljepoto', 'Top', 'Puca od ljepote', 'A jesi dobra, gospe Isusova!', 'Majko milostiva' - samo su neki od rječitih komplimenata na račun fotografije. 

Pratitelji su bili vrlo kreativni i u pokušajima nagovaranja Lidije da otkrije još kože. 

- 'Makni ruku', 'Ruke u vis' - navijali su. 

No nisu svi bili oduševljeni. Bilo je i onih koji su fotografiju doživjeli uvredljivom i neukusnom. 

- Zašto pjevačice ovo rade? Zar su se i prije ovako slikale? Doris Dragović, Neda Ukraden… Ja ne kužim - napisao je jedan pratitelj, a drugi mu je pohitao objasniti: -  Kad više ne uspijeva sa glasom, mora nekako drugačije. Dosta ih je prestalo da ju sluša, samo zbog tog skidanja, sramota za pjevačicu. 

Fotografija je u samo nekoliko sati skupila blizu 17 tisuća lajkova.

 

 

 

 

Najčitaniji članci