To je to što me zanima!

Bada i Toca: 'Nismo znali za te klanove, uništili su se s time...'

Kao najstariji par u emisiji, Bada i Toca dobili su poseban status u kući od mlađih parova koji ih, iz dobrih ili loših namjera, ne žele izbaciti iz showa
Vidi originalni članak

Ni u snovima nismo sanjali da ćemo dogurati do finala, baš smo se ugodno iznenadili, rekli su nam Bada i Toca, odnosno Blaženka (54) i Tomislav Župan (57) koji se natječu u RTL-ovom showu "Superpar".

Kao najstariji par u emisiji, Bada i Toca dobili su poseban status u kući od mlađih parova koji ih, iz dobrih ili loših namjera, ne žele izbaciti iz showa.

NAJSTARIJI 'SUPERPAR' Ako osvojimo 100 tisuća kuna, dio doniramo baptističkoj crkvi

- Pošto smo mi njima kao mama i tata, jer smo godište s njihovim roditeljima, mislim da smo nekako bolje prolazili. No postoji i druga strana koje smo mi svjesni, a to je da smo puno slabiji protivnici u finalu - objasnili su te dodali kako nisu došli u show s nekakvim očekivanjima, već da su odlučili ići dan po dan te iz zadatka u zadatak.

Kako je emisija snimana prije, Bada i Toca svaku večer gledaju "Superpar" te su nam otkrili da oni nisu imali pojma o tako napetoj situaciji među 'mlađarijom'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mi stvarno nismo znali za te 'klanove' koji su se stvorili u kući, ovo na televiziji nam je prvi glas. Nas su nekako isključili iz toga, a s time su se, moram priznati, samo uništili - ispričali su nam. Iako su se najviše zbližili s Tinom i Davorom u showu, rado bi se vidjeli kao pobjednici kada su već tako daleko dogurali, unatoč svojim godinama.

- Ako osvojimo 100 tisuća kuna dio ćemo donirati baptističkoj crkvi kojoj smo jučer kuhali za 40.-tak ljudi, iz cijele Hrvatske su došli i nas su zamolili da napravimo ručak, a ostatak nagrade potrošili bi na sebe - rekla je Bada. 

SUPRUŽNICI IZ 'SUPERPARA' Bada i Toca zajedno ratovali: U noćnoj patroli sam zapucala...

Dodala je kako ona i Toca imaju jednu neispunjenu želju, a to je otputovati u grad Denver u Koloradu.

- Volimo putovati, a svi naši bratići i sestrične su bili tamo pa bi i mi htjeli doživjeti to mjesto - komentirala je. Bada i Toca prvi put su se pojavili na televiziji u showu "Tri, dva, jedan, kuhaj", a u "Superparu" su imali prilike ispričati i tešku životnu priču koja ih je zadesila. 

U jednoj od epizoda Bada i Toca odbili su sudjelovati u izazovu 'kuhanja naopačke', a razlog je Badina ozljeda iz prometne nesreće 1995. godine.

BADA IZ 'SUPERPARA': 'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'

- Bio je u biti jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom, ali se i kičma rastresla u tom torakalnom dijelu. Bila je dosta teška operacija. Dva mjeseca bila sam u kolicima, jedan dio tog perioda provela sam kod kuće, kad me Toca doslovno nosio u kadu na kupanje - ispričala nam je Bada.

Dodala je i kako je Toca tad pokazao veliko srce, na čemu mu je neizmjerno zahvalna. Svojom pričom u showu rasplakali su većinu kandidata te je i Blaženka pustila suzu.

- Imala sam medicinsku trokolicu na kojoj se vučete i polako sam radila što sam mogla, primjerice, kuhala kavu - objasnila je Bada. Upoznali su se dok su još bili tinejdžeri, a njihova, kako i sami kažu, dječja ljubavna priča traje već 38 godina.

Iako zbog zdravlja više ne mogu sudjelovati u težim fizičkim izazovima, kada su bili mladi i snažni, dragovoljno su branili Hrvatsku. Bada se u ratu, priča nam, hrabro služila puškomitraljezom. Jednom je u noćnoj patroli i zapucala.

KAO U MLAĐIM DANIMA Pravi romantik: Toca je napisao Badi pismo, a ona je zaplakala

- Koliko se sjećam, to je bila jesen 1990. godine. Nakon Balvan revolucije na cestama, krenulo je okupljanje dragovoljaca u mjesnim odborima. Naš je susjed došao kod nas i pitao: 'Tko može braniti u ovoj kući?'. Nas dvoje smo rekli da idemo oboje - kaže nam Bada.

Slavonka je otkrila i da su tijekom ovog showa ona i suprug dobili status branitelja, nakon što su morali dokazivati sudjelovanje u ratu.

- Sva sreća pa su nam zapovjednici iz rata živi pa su mogli biti svjedoci - dodala je. U "Superpar" su se prijavili iz znatiželje i zbog voditelja Enisa Bešlagića (44), a sada su jedni od favorita za osvajanje 100 tisuća kuna.

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 24.04.2019.

    Tina i Davor trebaju pobijediti!

  • sonja1234 24.04.2019.

    Sigurno su znali za klanove al pametni ljudi, šutili radili svoj posao

  • ludataranta 24.04.2019.

    Nije mi jasno sta je s ovim novcima koje skupljaju. Dal to dobe ili nista ne dobe samo pobjesnik 100 000 kuna ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare