Obavijesti

Show

Komentari 14

Ako osvojimo 100 tisuća kuna, dio doniramo baptističkoj crkvi

Ako osvojimo 100 tisuća kuna, dio doniramo baptističkoj crkvi
6

U jednoj od epizoda Bada i Toca odbili su sudjelovati u izazovu 'kuhanja naopačke', a razlog je bila Badina ozljeda iz prometne nesreće 1995. godine zbog koje je bila dva mjeseca u invalidskim kolicima

VIDEO

Nekadašnji natjecatelji kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan kuhaj!' danas su jedni od favorita u 'Superparu', a riječ je o Blaženki (54) i Tomislavu Županu (57), poznatijima kao Bada i Toca.

U jednoj od epizoda Bada i Toca odbili su sudjelovati u izazovu 'kuhanja naopačke', a razlog je Badina ozljeda iz prometne nesreće 1995. godine.

- Bio je u biti jak sudar, ja sam razbila šajbu glavom, ali se i kičma rastresla u tom torakalnom dijelu. Bila je dosta teška operacija. Dva mjeseca bila sam u kolicima, jedan dio tog perioda provela sam kod kuće, kad me Toca doslovno nosio u kadu na kupanje - ispričala nam je Bada.

Dodala je i kako je Toca tad pokazao veliko srce, na čemu mu je neizmjerno zahvalna. Svojom pričom u showu rasplakali su većinu kandidata te je i Blaženka pustila suzu.

- Imala sam medicinsku trokolicu na kojoj se vučete i polako sam radila što sam mogla, primjerice, kuhala kavu - objasnila je Bada. Upoznali su se dok su još bili tinejdžeri, a njihova, kako i sami kažu, dječja ljubavna priča traje već 38 godina.

- Naša buduća vjenčana kuma radila je kod moje mame u frizerskom salonu, a Toca je stanovao u njezinoj zgradi pa smo se škicali na korzu i plesnjacima. Ja sam njoj govorila kako ima zgodnog dečka u zgradi, a on mojoj mami kako ima zgodnu kćer. Onda, kao ‘fol’, Toca će doći na šišanje, a ja ću biti tamo - ispričali su nam Toca i Bada.

'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'
'Dva mjeseca Toca me svugdje nosio. Nisam mogla ni hodati'

Kako je Bada imala stroge roditelje, morala je već u 23 sata biti kod kuće pa je lovila zadnji autobus kako ne bi imala problema zbog kašnjenja.

- Nakon nekog vremena pričali smo kako bismo se trebali oženiti jer nam je dosadio taj autobus, a i tako bismo mogli stalno biti skupa - ispričala nam je kroz smijeh Blaženka. U 'Superpar' su se prijavili iz znatiželje i zbog voditelja Enisa Bešlagića (44), a ako osvoje 100.000 kuna, dio će donirati baptističkoj crkvi.

- Ostatak bismo potrošili na sebe i na putovanje u Denver, Colorado - rekla je Bada. Ulaskom u kuću s parovima shvatili su kako su najstariji tamo, ali postali su miljenici ostalih kandidata koji ih nazivaju 'njihovim roditeljima'.

- Kad dođeš u kuću, naravno ne poznaješ te ljude, ali čim ih malo bolje upoznaš, vidiš da su svi dragi. Da smo imali djecu, bili bi otprilike njihovih godina - komentirali su. Bada je istaknula kako su joj Goran i Hana, koji su koristili njihovu kupaonicu, jednostavno predivni.

Pokretanje videa...

01:18

ISKORIŠTAVAJU I MULJAJU: Blizanci su veliki manipulatori horoskopa, ali ovaj znak je gori i od njih

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin