To je to što me zanima!

Bajaga raspjevao Arenu: Uvijek sam imao podršku u Zagrebu

Više od dva sata izvodio je svoje stare i nove hitove, a Zagrepčani su zajedno s Bajagom pjevali njegove uspješnice...
Vidi originalni članak

Neumorni Momčilo Bajagić-Bajaga (59) i njegovi Instruktori pred publikom u Areni su odsvirali svoj najveći samostalni koncert u Zagrebu, na kojem se još jednom potvrdilo da srpskog kantautora i našu metropolu veže neka posebna veza. 

- Oduvijek sam imao fenomenalnu podršku u Zagrebu, još od tog prvog koncerta u Kulušiću 1984. godine. Mi smo ovdje svirali u svim mogućim prostorima pa je sad valjda i pravi trenutak za tu samostalnu Arenu - rekao nam je Bajaga u intervjuu prije velikog koncerta i sudeći po reakcijama publike bio je u pravu. 

Više od dva sata izvodio je s bendom svoje stare i nove hitove, a Zagrepčani su zajedno s Bajagom pjevali njegove uspješnice kao što su 'Sa druge strane jastuka', 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', 'Tamara'... 

'SVE JE VIŠE BARABA' Bajaga napunio pulsku Arenu: Karlovac komentirao pjesmom

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga je prošle godine objavio svoj novi album 'U sali lom' te se otisnuo na tko zna koju po redu turneju. Svirao je, kako to voli sam reći, praktički svugdje gdje ima struje, a s obzirom na formu prikazanu na pozornici nema ni razloga razmišljati o povlačenju u mirovinu. 

- Meni je muzika ušla u metabolizam, ja nemam što drugo raditi osim toga - kaže Bajaga, pred kojim je još puno glazbenih izazova.

LJUDI SU U ŠOKU: 'Ove dvije glumice su ista osoba?'

Idi na 24sata

Komentari 82

  • Iva_Lala 05.03.2019.

    To Baja!! Vidimo se na iducem koncertu!!!!

  • 04.03.2019.

    Sad je jedan Bajaga problem, a kad nam tu dođu zavijati cece i slični, onda je to super! još je bolje kad se prvo razvale na thompsona, veličaju hrvatstvo, a onda kasnije po stolovima vrte žarulje na cece, brene i slično... i uz obavezno pljuvanje po Bajagi/Balaševiću i ostalim srpskim izvođačima. Dvoličnost, to ne vidite.

  • branimir220250 03.03.2019.

    Zna li bajaga onu od vardara pa do triglava ili samo zna ove urbane pjesmulke🤮🤮🤮❌

Komentiraj...
Vidi sve komentare