Show

Komentari 82

Bajaga raspjevao Arenu: Uvijek sam imao podršku u Zagrebu

Bajaga raspjevao Arenu: Uvijek sam imao podršku u Zagrebu

Više od dva sata izvodio je svoje stare i nove hitove, a Zagrepčani su zajedno s Bajagom pjevali njegove uspješnice...

Neumorni Momčilo Bajagić-Bajaga (59) i njegovi Instruktori pred publikom u Areni su odsvirali svoj najveći samostalni koncert u Zagrebu, na kojem se još jednom potvrdilo da srpskog kantautora i našu metropolu veže neka posebna veza. 

- Oduvijek sam imao fenomenalnu podršku u Zagrebu, još od tog prvog koncerta u Kulušiću 1984. godine. Mi smo ovdje svirali u svim mogućim prostorima pa je sad valjda i pravi trenutak za tu samostalnu Arenu - rekao nam je Bajaga u intervjuu prije velikog koncerta i sudeći po reakcijama publike bio je u pravu. 

Više od dva sata izvodio je s bendom svoje stare i nove hitove, a Zagrepčani su zajedno s Bajagom pjevali njegove uspješnice kao što su 'Sa druge strane jastuka', 'Tišina', 'Ti se ljubiš (na tako dobar način)', 'Zažmuri', 'Plavi Safir', 'Dobro jutro džezeri', 'Muzika na struju', 'Tamara'... 

Nakon šest godina diskografske pauze, Bajaga je prošle godine objavio svoj novi album 'U sali lom' te se otisnuo na tko zna koju po redu turneju. Svirao je, kako to voli sam reći, praktički svugdje gdje ima struje, a s obzirom na formu prikazanu na pozornici nema ni razloga razmišljati o povlačenju u mirovinu. 

- Meni je muzika ušla u metabolizam, ja nemam što drugo raditi osim toga - kaže Bajaga, pred kojim je još puno glazbenih izazova.

LJUDI SU U ŠOKU: 'Ove dvije glumice su ista osoba?'

Najčitaniji članci