To je to što me zanima!

Balaševićev sin podijelio je prvu fotografiju kćeri: 'Dijete neba!'

Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobjeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spašava, Vera koja nas čini nepobjedivim. Hvala ti, Bože, za njen miran i najljepši dolazak na svijet, kaže Aleksa
Vidi originalni članak

Sin preminulog glazbenika Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević (28) podijelio je prvu fotografije svoje nedavno rođene kćeri Vere te uz nju otkrio detalje o njezinom imenu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Vera Balašević, dijete neba. Vera koja voli sve, Vera koja ujedinjuje sve, Vera koja pobjeđuje sve. Vera koja stvara mir. Vera koja nas spašava, Vera koja nas čini nepobjedivim. 22.08.2022. Hvala ti, Bože, za njen miran, prirodan i najljepši dolazak na ovaj svijet - napisao je Aleksa uz fotografiju kćerine ručice.

U komentarima su Aleksi i njegovoj obitelji poželjeli sreću te puno zdravlja. 'Neka je sa srećom', 'Dobrodošla', 'Čestitke od srca', 'Nek je zdravlja', pisali su pratitelji.

POHVALIO SE Balaševićev sin postao je otac: 'Stigla nam je na svijet Vera!'

Vera je na svijet došla u ponedjeljak, a novopečeni otac sretnom se viješću odmah pohvalio.

- Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvala svima na čestitkama - napisao je tada Aleksa. 

Balašević je početkom svibnja otkrio da sa suprugom Nikolinom očekuje prinovu, a tu su vijest skrivali navodno šest mjeseci.

-  Postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je tada Balašević na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vava5 24.08.2022.

    Drago mi je zbog vaše sreće,ali zar nije lepše svoju sreću podijeliti sa najbližima u krugu svoje obitelji a ne sa medijima.Balaševićev sin veliki vjernik?!Nema Đoleta da sroči neku pametnu🤔

Komentiraj...
Vidi sve komentare