Obavijesti

Show

Komentari 3

Balaševićev sin postao je otac: 'Stigla nam je na svijet Vera!'

Balaševićev sin postao je otac: 'Stigla nam je na svijet Vera!'
4

Aleksa i Nikolina zaručili su se u Nazaretu 2019., a sudbonosno 'da' izrekli su sredinom lipnja ove godine u beogradskom Hramu Svetog Save. Vjenčao ih je patrijarh Porfirije

Sin preminulog glazbenika Đorđa Balaševića, Aleksa Balašević (28) i njegova supruga Nikolina, postali su roditelji malene Vere. Novopečeni otac sretnom se viješću pohvalio na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

- Jutros nas je nebo ponovno iznenadilo. Stigla nam je na svijet Vera Balašević. Hvala svima na čestitkama - napisao je Aleksa.

Aleksa i Nikolina zaručili su se u Nazaretu 2019., a sudbonosno 'da' izrekli su sredinom lipnja ove godine u beogradskom Hramu Svetog Save. Vjenčao ih je patrijarh Porfirije, a Aleksina majka Olivera Balašević (63) time se odmah pohvalila.

- Uz blagoslov patrijarha Porfirija i osmjehe učenika iz Dervente, anđeli mogu predahnuti, jer su Aleksa i Nikolina svoju ljubav okrunili stiskom ruku u izvezenom zavežljaju zavjeta - napisala je tada na Instagramu.

Balašević je početkom svibnja otkrio da sa suprugom očekuje prinovu, a tu su vijest skrivali navodno šest mjeseci.

Oženio se sin Đorđa Balaševića: 'Anđeli sada mogu predahnuti'
Oženio se sin Đorđa Balaševića: 'Anđeli sada mogu predahnuti'

- Postajemo roditelji jedne male princeze. Koja me od studenog od kad sam saznao da nam stiže još više inspirira i ojačava poslije nevremena koje je iza nas. Za sve neke nove klince, neke nove borce učinimo zajedno svijet onakvim kakav ustvari i jest - napisao je tada Balašević na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO S IVANOM BLAŽOTI MIJOČ: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO S PORODA'