To je to što me zanima!

Bar se jedna ljubav rodila: Pala pusa u usta između Ive i Aleks

Natjecateljice showa 'Gospodin Savršeni', Iva Runjanin i Aleksandra Mitrović otputovale su na odmor u Istanbul iz kojeg objavljuju veoma zanimljive slike, ali i videe...
Vidi originalni članak

Iako u showu baš i nisu pokazivale da su dobre prijateljice, Iva Runjanin (29) i Aleksandra Mitrović (21) zajedno su otputovale na odmor na kojem uživaju u čarima Istanbula. Natjecateljice reality showa 'Gospodin Savršeni' svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije, a javnost su posebno zaintrigirale videom na kojem su se poljubile u usta. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samu "akciju" prekrile su dlanom kako se ništa ne bi vidjelo, a u opis napisale "Bar se jedna ljubav rodila". Djevojke su podržali brojni gledatelji koji su ljuti na Gorana Jurenca (39) što je umjesto njih odabrao 18 godina mlađu Hanu Rodić

- Riješile ste se osobe koja nije niti gospodin, a još manje savršen. Uživajte u životu - napisala je jedna gledateljica u komentare. 

Za vrijeme trajanja emisije, Iva i Aleksandra imale su nekoliko svađa. 

- Ona ulazi iz uloge u ulogu. Kad je Goran rekao da voli tako neku tradicionalniju ženu, kuharicu ili tako nešto, ona se odmah uhvatila šporeta i čišćenja - rekla je Aleksandra o Ivi. 

- Mislim da ona što ona uspostavlja jači odnos s Goranom, ona nas svih počinje gledati kao konkurenciju,a ne kao prijateljice, što je i sama izjavila - uzvratila je Iva, no čini se kako se sad djevojke odlično slažu. 

HOBI PRETVORILA U ZARADU Hana u svojoj emisiji: Počela sam se šminkati s deset godina

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Idi na 24sata

Komentari 48

  • liliana 24.12.2018.

    Toliko su Ivu podigli na pijedestal da čak ne vjeruju u ono što vide ne žele vjerovatii.Ona uopće u kući nije bila iskrena prenavljala se glumila nevinašce a stalno je tračala.

  • Marija_26 23.12.2018.

    S ovim ste samo pokazale koliko ste ljubomorne na Gorana i Hanu. Iva, ako se dosad nisi sramotila..s ovakvim snimkama definitivno padaš nisko.

  • tadance 22.12.2018.

    Hahaha poruka glasi:Savrseni? Tko je to? Nikad cule!

Komentiraj...
Vidi sve komentare