Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
99 komentara

Hana u svojoj emisiji: Počela sam se šminkati s deset godina

Preferiram žene koje vole šminku i šminkaju se, ali nemam predrasude prema onima koje ne koriste, kaže Hana kojoj je 'make up' bitniji od onoga što će obući

Foto: RTL
99 komentara

Natjecateljica reality showa 'Gospodin Savršeni', a ujedno i pobjednica, Hana Rodić (21) pokrenula je vlastitu emisiju. Na RTL Playu emitira se 'Hana Make Up Queen' kojom 'gospođica savršena' uči djevojke kako se pravilno našminkati. 

OSUĐUJU NJEGOVU ODLUKU Gledatelji ljuti na 'Savršenog': S 39 godina je totalno nezreo

Jučer navečer, u prvoj epizodi, gledateljicama je pokazala tri 'looka' od kojih je jedan njezin izbor za doček Nove godine. 

- Meni je 'make up' najbitnija kombinacija, čak i bitnije od onoga što ću obući. Mislim da bi djevojke trebale pridavati malo više pažnje o tome kako će se našminkati - savjetuje Hana koja najviše voli zavoditi očima.

Foto: RTL

Osim što je dijelila trikove koji pomažu pri šminkanju, priznala je da smatra da jače žene koriste jači 'make up'.

[video: 1202679 / ]

- Preferiram žene koje vole šminku i šminkaju se, ali nemam predrasude prema onima koje ne koriste - kaže Hana po kojoj je 'make up' nešto kroz što iskazuje kreativnost i pokazuje sebe iznutra.  

Foto: RTL

Dok se emitirao 'Gospodin Savršeni', Hani su pristizale poruke tko ju je šminkao za snimanje.  

- Većinu ceremonija sam se sama šminkala, ali pred kraj sam dozvolila drugima - rekla je natjecateljica kojoj, kaže, put do pobjede nije bio nimalo lak. 

Foto: RTL

Pred kraj prve epizode priznala je da se počela rano šminkati, čak s deset godina. 

- Bolje da se djeca šminkaju nego da rade druge gluposti. Ja sam taj hobi pretvorila u način zarade. Roditelji mi mogu biti ponosni i sretni - zaključila je Hana. 

Horoskop za predbožićni vikend: Rakove očekuje sretna vijest u nedjelju, a Jarci će se napokon izvući iz teškog razdoblja

Naši partneri pišu
Message