Show

Komentari 48

Bar se jedna ljubav rodila: Pala pusa u usta između Ive i Aleks

Bar se jedna ljubav rodila: Pala pusa u usta između Ive i Aleks

Natjecateljice showa 'Gospodin Savršeni', Iva Runjanin i Aleksandra Mitrović otputovale su na odmor u Istanbul iz kojeg objavljuju veoma zanimljive slike, ali i videe...

Iako u showu baš i nisu pokazivale da su dobre prijateljice, Iva Runjanin (29) i Aleksandra Mitrović (21) zajedno su otputovale na odmor na kojem uživaju u čarima Istanbula. Natjecateljice reality showa 'Gospodin Savršeni' svakodnevno objavljuju zajedničke fotografije, a javnost su posebno zaintrigirale videom na kojem su se poljubile u usta. 

Samu "akciju" prekrile su dlanom kako se ništa ne bi vidjelo, a u opis napisale "Bar se jedna ljubav rodila". Djevojke su podržali brojni gledatelji koji su ljuti na Gorana Jurenca (39) što je umjesto njih odabrao 18 godina mlađu Hanu Rodić

- Riješile ste se osobe koja nije niti gospodin, a još manje savršen. Uživajte u životu - napisala je jedna gledateljica u komentare. 

Za vrijeme trajanja emisije, Iva i Aleksandra imale su nekoliko svađa. 

- Ona ulazi iz uloge u ulogu. Kad je Goran rekao da voli tako neku tradicionalniju ženu, kuharicu ili tako nešto, ona se odmah uhvatila šporeta i čišćenja - rekla je Aleksandra o Ivi. 

- Mislim da ona što ona uspostavlja jači odnos s Goranom, ona nas svih počinje gledati kao konkurenciju,a ne kao prijateljice, što je i sama izjavila - uzvratila je Iva, no čini se kako se sad djevojke odlično slažu. 

Varaju i jako dobro skrivaju svoje afere: Ovi horoskopski znakovi ne znaju što je vjernost u vezi

Najčitaniji članci