To je to što me zanima!

BB Bojan je jecao i plakao: 'Bio sam agresivac, zatomljujem to'

'GRIJESI PROŠLOSTI' Dugo vremena i puno grešaka mi je trebalo da dođem do ovdje gdje sam sada u životu i ne želim ponavljati te loše stvari, rekao je Bojan
Vidi originalni članak

Stanar Big Brother kuće Bojan Mrđenović (34) priznao je jučer kako je na izmaku snaga nakon više od 80 dana u reality showu. Zadaci su ga psihički iscrpili jer izazivaju, kako tvrdi, kalkulacije i pametovanje stanara, a kako se bliži finale showa, sve mu više nedostaje obitelj i prijatelji. 

- Dosta brzo se mijenjaju i izokreću stvari u kući. Mojih par dana frustracija i nervoze jako brzo je prošlo jer sam shvatio da mi to ne vrijedi i da štetim jedino sebi. I sad sam umoran - rekao je konobar iz Siska. Svemu su prethodile i nesuglasice s Antonijem Benčakom (21) oko tjednog zadatka 'put oko svijeta' gdje je Križevčanin svjesno prekršio pravila. To je Bojana, kako tvrdi, izbacilo iz takta.

- Nisam siguran da više želim s ovakvim ljudima dijeliti svoje vrijeme. Premda je samo dva tjedan do kraja, boli me k***. Bila je zajebancija, bilo je glupiranje, ali imam u životu bitnije ljude s kojima želim trenutno biti - jecao je Bojan koji nije mogao suzdržati suze u ispovjedaonici. 

Big Brotheru je tvrdio da nije siguran kako mu ove turbulencije trebaju trenutno u životu. 

TRANSFORMACIJA Velika promjena: Prepoznajete li bivšu stanarku Big Brothera?

- Imam pravi život, imam prave ljude koji su mi bitni. Bojim se da ne upropastim sve ovo što sam napravio do sada u showu. Da ne iznevjerim bliske ljude i one koji glasaju za mene i da pokažem nešto što nisam do sada - rekao je Bojan kroz suze. Big Brother je šutio i nije ga htio prekidati u monologu.

- Dugo vremena i puno grešaka mi je trebalo da dođem do ovdje gdje sam sada u životu i ne želim ponavljati te greške i vraćati se na staro. One stvari koje sam odlučio promijeniti, to sam i promijenio - rekao je Siščanin. Zatim ga je Big Brother upitao 'kakav je bio taj stari Bojan kojeg ne želi nikome pokazati'. 

NAKON BIG BROTHERA Ipak ju nije ostavio: Dubravku muž 'časti' odojkom i izlascima

- Puno tvrdoglaviji, glasniji i agresivniji te poprilično svojeglav. Vani je to lakše podnijeti i izbalansirati. A ovdje sam se puno puta htio zakrviti i svađati, ali sam ležao na kauču i šutio jer sam znao da je to ispravniji način za mene i ljude oko mene - rekao je brišući suze.

Antonio pak tvrdi da je u tajnoj kući, gdje su obojica bili privremeno smješteni na pet dana, upoznao pravog Bojana, odnosno njegovu bolju verziju.

- Kada se vratio nazad u glavnu kuću, opet se promijenio na gore. Nemam poštovanja prema takvoj osobi - objašnjavao je Benčak sustanarki Aleni Nezirević Anezi (31).

Ona smatra kako je tih pet dana Siščanin 'igrom slučaja' bio dobre volje, ali Antonio tvrdi da to nije tako. 

- On je čovjek koji ima ekstremne oscilacije u raspoloženju. Dosta je nestabilne prirode, i to je jedan jedini Bojan koji postoji. Čiča miča, gotova je priča - rekla je Anezi. 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Katerina_2 02.05.2018.

    Na tom tipu se vidi da je agresivac.Iako ne gledam BB i zapamtila sam možda četiri osobe,njegova faca mi se urezala-na žalost.Izgleda ko zmija kad sikće.

  • alexkler 24.04.2018.

    Ne gledam jer se kasno prikazuje,pratim šta stignem i dovoljno mi da zaključim neke stvari.Najveći agresivci su do sada redovito bili izbacivani iz kuće..do ove sezone.Ovo mi se sve čini kao jedna velika laž taj BB koji se tom tematikom i vodi u sezoni.Dakle Bojan,Antonio i Lucija.Teški agresivci ,Lucija koja se svadja od prvog dana sa svima njih dvojica sa teškim krizama,a djeca komentiraju po društvenim mrežama takve gluposti,tko je zanimljiv tko nije.Ne ponovilo se ovo nikada ili stvarno jedna manja grupica izglasava ova ispadanja jer npr ta cura Karla je bila tako simpatična neiskvarena...i izleti prvom nominacijom.Ova grupa prvih stanara toliko puta nominirana...pogotovo Bojan Ana Anezi pa i Lucija..Toliko je stanara prošlo kroz tu kući ove sezone.Ne ponovilo se a za tako malu lovu.Prijašnji pobjednici su svi od reda imali stabilnost osobnost i simpaticnost npr Saša,Hamdija,Vedran..Ovo sada nr znam stvarno ako ovaj Orki ne pobijedi nemam pojma tko bi drugi zaslužio.

  • istinabolii 22.04.2018.

    to je najgori show do sada svi u njemu su tako ..... vidi se da se prave a to je zalosno sto nemogu biti ono sto jesu nisu svi za tv ali ovi nijedan nije za tv

Komentiraj...
Vidi sve komentare