To je to što me zanima!

BB ljubav ide 'pod kožu': Luka Rok je tetovirao Anezino ime?

Ponašam se onako kako se osjećam u datom momentu. Neka to bude iznenađenje za Anezi kada izađe iz kuće, rekao nam je tajanstveni Luka Rok
Vidi originalni članak

Bivši stanar Big Brother kuće, Luka Rok Medunović (23) odlučio se na nesvakidašnji potez kako bi svojoj 'reality simpatiji' Aleni Nezirević Anezi (31) pokazao ljubav. Dok pjevačica u usponu svakodnevno vodi 'bitke' u reality rezidenciji, Luka je posjetio salon za tetoviranje.

REALITY SIMPATIJE BB zavodnica Ana-Marija: Što ću sa smekšanim Bojanom?

Na Instagramu je objavio video na kojem se priprema na tetoviranje imena svoje BB ljubavi i datuma kada su se upoznali. 

- Shvaćam te da si zaljubljen u Anezi i to sve stoji, ali mislim da je tetovaža nešto što doživotno ostaje - samo su neki od brojnih komentara ispod videa.  Komentarima su se pridružili i bivši stanari Big Brother kuće koji smatraju da je ovaj potez 'luđački'.

-  Ja majke mi ne znam što se to Luki izvrtjelo po glavi da se išao tako unakazit - napisala je bivša stanarka Ana Kovačec (24). Samo tetoviranje nije prikazano u videu, a sudeći po komentarima Luka je doista otišao korak dalje. 

- Ponašam se onako kako se osjećam u datom momentu. Neka to bude iznenađenje za Anezi kada izađe iz kuće - rekao nam je tajanstveni Luka. 

SANKCIJE Prekršio pravila Big Brother kuće: Antonio kažnjen šutnjom

Luka Rok i Anezi su imali turbulentan odnos u realityju. Nisu skrivali da se sviđaju jedan drugome, ali su se često i svađali. U zadatku s Guinnessovim rekordima najduže su se ljubili i pobijedili. 

- Ona je pametna, zrela i duhovno razvijena žena. Samo što ima vrlo čudan smisao za izražavanje prijateljskih simpatija prema muškom spolu. To sam joj prigovarao još dok sam bio u kući i prigovarat ću joj uvijek za to. Ja sam nju prihvatio kao takvu, kada izađe iz kuće imat će priliku dokazati da je bila ozbiljna kada sam ja u pitanju. A do tada, ja sam slobodan čovjek kao što je ona slobodna žena - dodao je Luka.

Idi na 24sata

Komentari 118

  • na1987 28.03.2018.

    Da je stvarno tetovirao stavio bi sliku poslje tetoviranja. Nego glupso izgubio medijsku pažnju pa radi sve da bude u medijima...baš me živciraju takvi iskompleksirani jadnici kao što je taj Rog!

  • bbbdado 28.03.2018.

    Kad vidim tu inteligenciju ne bih se začudio da si na ćelu tetovira " Big Brother 2018 "

  • smreke 28.03.2018.

    Sve propalica do propalice

Komentiraj...
Vidi sve komentare