To je to što me zanima!

Bernard i Goga ljuti na Sanelu, a svi se slažu da nije iskrena: 'Ispala sam g**no i smeće'

Sanelu je jako uzrujao rasplet događaja, a Bernard ju je prozvao jer je generalizirala i rekla da su svi protiv nje, iako su ju on i Goga branili: 'Kad si zaljubljen, onda ti ne smetaju komentari drugih'
Vidi originalni članak

Tijekom burne večeri i Saneline reakcije, neki od kandidata osjećali su se uvrijeđenima njezinim riječima. Mislav se tijekom razgovora s ekspertima trudio kontrolirati svoje riječi, a Bernard je prvom prilikom prozvao Sanelu:

- Kad si zaljubljen, onda ti ne smetaju komentari drugih, nego se koncentriraš na svog partnera i boli te briga što drugi misle.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Osim toga, Gordana se pronašla prozvanom od strane Sanele pa ju je napala da je izdala njezino povjerenje. Sanelu je neugodno iznenadio Bernardov napad i Gogine riječi, a na setu je potom nastala lavina komentara koja je dodatno uzrujala Sanelu pa je u suzama teatralno napustila snimanje.

- Sad me svi napadaju i ispala sam smeće i žrtva, da sam neiskrena… Pokušavala sam se isključiti i ne čuti to, ali jednostavno ne mogu kad sam čula da me prozivaju. Morala sam se u tom trenutku ustati i pobjeći i isplakati se jer ne želim plakati pred njima - kazala je Sanela, a Edin je zaključio:

BRAK NA PRVU Sanela se rasplakala, Mislav nije sretan raspletom događaja: 'Edin se zaljubio u krivu osobu'

 

- Trebala je biti spremna da će s druge strane biti rafalna paljba obrane. Nakon razgovora sa spisateljicom i stručnjakinjom za muško-ženske osobe Sanelom Kovačević Nelly i njezinih ljubavnih savjeta par se smirio te je ponovno izašao pred ostale sudionike i eksperte.

- Za ovo treba imati hrabrosti, pogotovo jednoj ženi kao što je Sanela, a oni to nikad ne bi napravili koliko god pričali da su otvoreni i iskreni i da će sve reći u lice – nije točno! - ljutito je izjavio Edin kojem je žao što je cijela večer tako završila.

Turbulentna večer nekako se primirila, a eksperti su dovršili razgovor s Gordanom i Bernardom te Anom i Marinkom kojima će teško pasti razdvojenost prije konačne odluke jer su se parovi naviknuli na zajednička druženja.

OTVORILA JE DUŠU ZA 24SATA Sanela o 'Braku na prvu': Žalim zbog psovki i uvreda, a Cigla me najviše podržao nakon showa'

Eksperiment sad ulazi u novu fazu – parovi trebaju provesti nekoliko dana razdvojeni kako bi donijeli konačnu odluku o tome ostaju li zajedno nakon showa ili svatko nastavlja svojim putem.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • 30.11.2021.

    Svi ste vi tu ispali...e to.

  • Adisibio 30.11.2021.

    Svako malo se ispovraćam kad pročitam spisateljica i stručnjakinja za muško-ženske odnose.

  • matador 30.11.2021.

    Lasie se vrača kući...😂😂😂...,Alias je bila muško u braku,a onaj Berni i Goga...lika kroz cijeli show ponižava,maltretira...da bi on na kraju nju uzdizo u nebesa,bio bezuvjetna potpora??? A i onaj magich trio od "experata"...da raspolove jedan bijeli papir na tri djela,svakom bi bio drugačiji!!! Nebi se iznenadio da u zadnjoj emisiji,cigla i Jasmin se pojave kao par!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare