To je to što me zanima!

Berry ne krije vezu s pjevačem: 'Halle misli da je on onaj pravi'

Halle ranije u ljubavi baš i nije imala sreće. Udavala se tri puta, ali se isto toliko puta i na koncu rastala. Glazbenik Van Hunt, ispričao je izvor blizak glumici, Berry je spasio nakon niza razočaranja.
Vidi originalni članak

Holivudska zvijezda Halle Berry (54) nedavno je na društvenim mrežama otkrila svojim mnogobrojnim pratiteljima kako je u vezi s glazbenikom Van Huntom (50), no Us Weekly piše i kako odnos napreduje brže od svih očekivanja. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Halle misli da je on onaj pravi. Ponovno ju je učinio sretnom nakon niza razočaranja. Naučio ju je kako voljeti i kako voljeti sebe - ispričao je za spomenuti magazin izvor blizak filmskoj glumici. 

Njezin novi partner Van Hunt je glazbenik i tekstopisac. Izdao je pet studijskih albuma u karijeri, a glazbeni žanrovi u kojima se nalazi su r'n'b i soul. Iako je dobitnik Grammyja, nema sumnje kako je Berry neusporedivo popularnija od njega te velik broj njezinih obožavatelja nije bio upoznat s njegovim djelovanjem. 

Halle ranije u ljubavi baš i nije imala sreće. Udavala se tri puta, ali se isto toliko puta i na koncu rastala. Od 1993. do 1997. bila je u braku s Davidom Justiceom (54), zatim je četiri godine nakon rekla sudbonosno 'da' kantautoru Ericu Benetu (49), no u rujnu 2005. su otkrili da su se razišli. 

VELIKI USPJEH Halle Berry nosi army jaknu hrvatskog brenda Curic & Curic

Pet godina bila je u vezi s manekenom Gabrielom Aubryjem (44) te s njim je dobila kćer Nahlu Arielu (12). Treći put se vjenčala s glumcem Olivierom Martinezom (54) 2013., a iste godine je rodila i sina Macea Roberta (6). Ljubav je pukla dvije godine nakon i par je 2015. pokrenuo razvod. Krajem kolovoza glumica je odlučila kako će u tom procesu zastupati samu sebe.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Iskrena mala 06.11.2020.

    Lile, di si? ajmo jedna usporedbica na brzaka.

  • serendipity26 06.11.2020.

    Zena ima 54 godine i izgleda svaku vezu koju je imala ona se udala.. Što reći na neke nase tri braka do 35-te? i xy vezica i veza

  • Čobo 06.11.2020.

    Halle, ako se opet razocaras javi se meni da probamo

Komentiraj...
Vidi sve komentare