Lifestyle

Komentari 2

Halle Berry nosi army jaknu hrvatskog brenda Curic & Curic

Halle Berry nosi army jaknu hrvatskog brenda Curic & Curic

Američka glumica Halle Berry i njezina stilistica Lindsay Flores izabrale su jakne iz nove kolekcije hrvatskog brenda Curic & Curic, a potpisuju ga Hrvatice iz Osijeka, blizanke Marija i Ivana

Radi se army dizajnu, a specifične su po poruci na leđima koja dolazi do izražaja kad su jakne jedna pored druge, a znači najbolje prijateljice. Kreacije potpisuju blizanke Marija i Ivana Curić iz Osijeka koje u New Yorku žive već 17 godina.

- Do suradnje je došlo preko Lindsay Flores, jer ona prati naš rad i htjela je nešto posebno za Halle. Naime, osim što surađuju, najbolje su prijtateljice. Tako je Marija došla na ideju da crta na vintage army jaknama i Lindsay je odmah rekla da je to to što traži - izjavila je Ivana Curić.

POGLEDAJTE VIDEO: Halle Berry liniju održava raznolikim treningom

Ivana ističe i da novi wellnes sajt od Halle Berry, Respin, ujedno koristi njihovu sliku kao početnu te ističe važnost veze između ljudi i kvalitetne prijateljske odnose, na što su cure jako ponosne.

Blizanke se u radu drže eko načela i protokola.

- Naši principi su da stvaramo što manje otpada te da recikliramo gotovo sve. Svaka naša narudžba dođe u oslikanoj eko vrećici. Planovi su nam da nastavimo s time te lansiramo liniju eko torbi, naime, pobijedile smo na svjetskom natjecanju The Independent Handbag Design, kao "miljenice publike" - ispričala je Ivana.

Inače, Marija je u diplomirala na prestižnom modnom fakultetu u New Yorku, Parsons School of Design.

Ljubiteljice recikliranja i slikanja na tekstilu shvatile su da je održivost u modi izuzetno važna stavka svijeta dizajna, stoga je im je to i danas jedan od ključnih pristupa.

Prije tri godine pokrenule su vlastiti eko modni brend Curic&Curic;, a njihove su kreacije već nosile i Gwen Stefani, Jessice Alba, Mena Suvari te Blake Lively te se slavnim damama sada priključila i Halle Berry.

Kod nas njihov dizajn nose Judita Franković i Lana Jurčević, a u Americi Tajči Cameron.    

Najčitaniji članci