To je to što me zanima!

Bešlagića iznenadili na setu: 'Ozbiljno se radi, ali i zabavlja'

Snimanje je iznenada prekinula rođendanska pjesma, vesele čestitke i lijepe želje kolega i članova ekipe. Dobio je i tortu, a svoje oduševljenje i emocije nije mogao sakriti
Vidi originalni članak

Popularni Bosansko-hercegovački glumac, Enis Bešlagić (47) proslavio je rođendan na setu, snimajući nove epizode humoristične serije 'Blago nama'. Kako na snimanju vlada obiteljska atmosfera, njegovi kolege su mu odlučili pripremiti iznenađenje koje će zasigurno još dugo pamtiti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naime, sve je trebalo izgledati kao još jedna tipična scena u društvu Filipa Križana, Zlatana Zuhrića Zuhre, Ranka Zidarića, Damira Poljička i Joška Ševe, otkriva RTL.

Ipak, snimanje je nenadano prekinula rođendanska pjesma, vesele čestitke i lijepe želje kolega i članova ekipe, kao i torta ukrašena prskalicama. Enis svoje oduševljenje i emocije nije mogao sakriti, sudeći po fotografijama koje je objavio na društvenoj mreži.

- Na setu 'Blago nama' ozbiljno se radi, ali i ozbiljno zabavlja, a najviše volimo rođendanska iznenađenja! - napisao je ushićeno glumac uz objavu koja je sakupila više od dvije tisuće lajkova.

GLUMAC SLAVI 47. ROĐENDAN Enis Bešlagić: 'Svi žele ozbiljne serije, a teže je nasmijati ljude'

Podsjetimo, Enis u seriji glumi simpatičnog Jadranka Juhića koji je svojim zgodama, ali i nezgodama osvaja srca gledatelja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare