To je to što me zanima!

Beyonce objavila novu pjesmu, a fanovi je optužili za kopiranje

Neki obožavatelji su na društvenim mrežama podijelili svoje razočaranje singlom, rekavši da je Beyonce 'kopirala' mladu američku repericu Azealiju Banks
Vidi originalni članak

Beyonce (40) je objavila prvi singl sa svog dugo iščekivanog albuma 'Renaissance', a nakon što su preslušali pjesmu obožavatelji su podijeljeni.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Singl 'Break My Soul' naveden je kao šesta pjesma na njezinom nadolazećem albumu, a prošli tjedan je najavila da će uskoro objaviti svoj sedmi solo studijski album.

Obožavatelji nižu reakcije na singl na društvenim mrežama, a neki su pjesmu prozvali 'ljetnom himnom', ali nisu svi sretni.

Neki obožavatelji su na društvenim mrežama podijelili svoje razočaranje singlom, rekavši da je Beyonce izgleda 'kopirala' mladu američku repericu Azealiju Banks (31).

- Pjesma zvuči kao bezobrazna, zaglupljena, nebrendirana kopija nečega što bi Azealija Banks napravila bolje. Beyonce je trebala pozvati repericu da otpjeva nekoliko stihova - poručili su.

- Čula sam i pomislila na Azealiju Banks... Beyonce bi trebala prestati krasti od prave kraljice - rekla je obožavateljica.

- Nova pjesma od Beyonce zvuči kao verzija neke pjesme Azealije Banks - dodao je drugi.

VRAĆA SE NA SCENU Nakon dugih šest godina pauze Beyonce će izdati novi album

Podsjećamo, Beyonce se vraća na glazbenu scenu nakon šest godina pauze s novim albumom 'Renaissance', koji treba izići 29. lipnja i to je njezin prvi album nakon 2016. godine.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI SHOW ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 3

  • rukavac 21.06.2022.

    tranvestit

  • 21.06.2022.

    ova doli šinjorina banks baš mi se sviđaju njene dvije..pjesme..volim to..

  • Antirevolucionar14 21.06.2022.

    Pustio sam suzu, jos uvjek se malo tresem i obljeva me hladni znoj

Komentiraj...
Vidi sve komentare