To je to što me zanima!

Beyonce zakasnila na Globuse pa u dvoranu unijela svoje piće

Unatoč kašnjenju, ostatak slavnih za stolom to im nije zamjerio. Sjedili su pored voditeljice Ellen DeGeneres i njene supruge Portie de Rossi, dok se Sacha Baron Cohen smijao s Jennifer Lopez
Vidi originalni članak

Glumica i pjevačica Beyoncé (38) te njen suprug, reper Jay Z (50) kasnili su na 77. dodjelu nagrada Zlatni globus. Ceremonija je već počela i nagrade su se počele dodjeljivati kad je dvojac 'uletio' u dvoranu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Htjeli su odmah sjesti, ali to nije bilo moguće. Morali su pričekati organizatore da ih smjeste. Kada su napokon sjeli, na stolu su bile i drugačije boce šampanjca pored onih koje su sponzorirale događaj. Zaštitar slavnog para viđen je u njihovoj blizini kako otvara boce pića i stavlja ih na stol.

Unatoč kašnjenju, ostatak slavnih za stolom to im nije zamjerio. Sjedili su pored voditeljice Ellen DeGeneres (61) i njene supruge Portie de Rossi (46) s kojima su neprestano pričali.

ZLATNI GLOBUS 2020. Phoenix glumac godine, dok je 'Parazit' najbolji strani film...

Sacha Baron Cohen (48) zbijao je šale i smijao se s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez (50). 

Beyoncé je sjajila u dugoj crno-zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i 'jastučićima' na ramenima. Suprug se odlučio za klasično crno-bijelu kombinaciju. Pjevačica je bila nominirana u kategoriji 'Najbolja pjesma u filmu' za 'Spirit' iz animiranog Kralja Lavova.

Iako je bila u zlatnoj kreaciji, nije otišla s nagradom u toj boji jer joj je pobjeda izmakla iz ruku. Nagrađen je film 'Rocketman' i pjesma 'I’m Gonna Love Me Again'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 9

  • 06.01.2020.

    moda se komentira najviše tu kako tko izgleda

  • smradacdubrava 06.01.2020.

    Nije mi ona nesto

  • Prcko_Vitaminčić 06.01.2020.

    Ššškandal!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare