Show

Komentari 9

Beyonce zakasnila na Globuse pa u dvoranu unijela svoje piće

Beyonce zakasnila na Globuse pa u dvoranu unijela svoje piće

Unatoč kašnjenju, ostatak slavnih za stolom to im nije zamjerio. Sjedili su pored voditeljice Ellen DeGeneres i njene supruge Portie de Rossi, dok se Sacha Baron Cohen smijao s Jennifer Lopez

Glumica i pjevačica Beyoncé (38) te njen suprug, reper Jay Z (50) kasnili su na 77. dodjelu nagrada Zlatni globus. Ceremonija je već počela i nagrade su se počele dodjeljivati kad je dvojac 'uletio' u dvoranu.

POGLEDAJTE VIDEO: 

Htjeli su odmah sjesti, ali to nije bilo moguće. Morali su pričekati organizatore da ih smjeste. Kada su napokon sjeli, na stolu su bile i drugačije boce šampanjca pored onih koje su sponzorirale događaj. Zaštitar slavnog para viđen je u njihovoj blizini kako otvara boce pića i stavlja ih na stol.

Unatoč kašnjenju, ostatak slavnih za stolom to im nije zamjerio. Sjedili su pored voditeljice Ellen DeGeneres (61) i njene supruge Portie de Rossi (46) s kojima su neprestano pričali.

Sacha Baron Cohen (48) zbijao je šale i smijao se s pjevačicom i glumicom Jennifer Lopez (50). 

Beyoncé je sjajila u dugoj crno-zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i 'jastučićima' na ramenima. Suprug se odlučio za klasično crno-bijelu kombinaciju. Pjevačica je bila nominirana u kategoriji 'Najbolja pjesma u filmu' za 'Spirit' iz animiranog Kralja Lavova.

Iako je bila u zlatnoj kreaciji, nije otišla s nagradom u toj boji jer joj je pobjeda izmakla iz ruku. Nagrađen je film 'Rocketman' i pjesma 'I’m Gonna Love Me Again'.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA': 

Najčitaniji članci