To je to što me zanima!

Big Brother 'roditelji' u svađi: 'S tobom više ne razgovaram!'

Dubravka, ako ne znaš kuhati nije ni bitno, dobacio je Matija, na što je Dubravka poludjela i povišenim tonom odgovorila: 'Ja znam kuhati i to bolje od njega'
Vidi originalni članak

Tajni bračni par Dubravka Ujević Veron (46) i Marijan Lisak (48) već su se jednom posvađali, ali izgleda da si tada nisu rekli sve što su mislili.

NEKADAŠNJA REALITY ZVIJEZDA BB 'bjegunac' Krešo: Priče o odvikavanju su čiste gluposti

- Nemam više s tobom što razgovarati! Odradit ću ovo što trebamo i to je to -  završio je Marijan svađu s Dubravkom i zalupio vratima - piše RTL.

Ovog puta, svađa je krenula zbog kuhanja i činjenice kome bolje ide – njoj ili njemu.

'PALJBA' U BIG BROTHERU Stanarke napale frajere: Tomo je lijen, a Bojan 'ne zna voljeti'

- Dubravka, ako ne znaš kuhati nije ni bitno - dobacio je Matija, na što je Dubravka poludjela i povišenim tonom odgovorila: 'Ja znam kuhati i to bolje od njega'.

Potom je pred svojim BB sinovima Matijom i Nikolom koji, između ostalog nisu mogli doći do riječi, napravila nepotreban 'show'. Prisutni stanari nisu htjeli sudjelovati u svađi, a Nikola je dobacio da oboje zna pretjerati.

Ubrzo nakon toga Big Brother je rekao Nikoli da on odlučuje tko će s kime i o čemu pričati. Tako je Nikola predložio Dubravki da bi najbolja ideja bila kada bi sjela za stol s Marijanom i pokušala izgladiti odnose.

- Neću! Raspravljali smo taj dan i nemamo više o čemu pričati osim službeno - rezolutno će Dubravka, kojoj se ne sviđa Nikolin novi zadatak.

- Ne mislim se ispričati Marijanu jer sve što sam rekla je istina. A pričati ću onda kada ću biti od volje. Za sada želim mir -  kratko i jasno je odgovorila.

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Tili-Liti 09.02.2018.

    Najgori big brother do sada

  • zagi1234 09.02.2018.

    Ja znam da max zna kuhati. Maxu ostavi kuhacu ženi i nema svađe A i tebi bolje hehe samo mi se nemoj dat ispravocirat.

  • 08.02.2018.

    Blah, ziiijeeev

Komentiraj...
Vidi sve komentare