Obavijesti

Show

Komentari 84

Stanarke napale frajere: Tomo je lijen, a Bojan 'ne zna voljeti'

Stanarke napale frajere: Tomo je lijen, a Bojan 'ne zna voljeti'
7

Vatrenoj Splićanki Luciji, 'predsjednica' Big Brother kuće Ana, zabranila je da priča dva sata dnevno. No ostalo vrijeme, Lucija se ne libi prozivati sustanare za loše ponašanje

VIDEO


Ti si lijen i stalno prigovaraš!, rekla je Lucija Stojak (23) Tomislavu Rosu (25). Splićanka je rekla kako ne želi pasti zadatak, koji uključuje izvršavanje svih dužnosti koje im daje predsjednica Ana. Napala je Tomislava jer, kaže, ne čisti iza sebe. 

- Peti put ti se isto govori, a tebi se ne da dignut. To nije u redu - vikala je Lucija. Tomislav joj je objašnjavao da je s Bojanom napravio 'distribuciju rada' te da je napravio već sve što je trebalo. 

Big Brother je ženama u kući zadao novi zadatak. Stanarke moraju što bolje upoznati muške stanare. Djevojaka nije dugo trebalo da 'operu' Bojana. Prema zadatku, djevojke moraju dečkima postavljati intimna pitanja iz privatnog života. 

Prvi su na red došli Bojan Mrđenović (34) i Daniel Tomić Zebo (25), a tijekom sljedećih dana isto ispitivanje očekuje i ostale muške stanare.

No cure su od samog početka pokazale tko im je od njih dvojice zanimljiviji pa su Bojana zasule pitanjima, što je iznerviralo i uvijek staloženog Siščanina.

- Bojane, zašto nikada nijednoj curi rekao da je voliš? - započela je Renata Nemeček (31). Vidno iziritiran Bojan pitao je djevojka otkud imaju tu informaciju. Rekle su mu da ga je odao Big Brother. 

- Može li to itko isprogramirati i predvidjeti? - počeo se braniti Bojan, na što su se sve djevojke jednoglasno složile kako misle da nije moguće da nakon dvije godine veze i zajedničkog života nije zavolio svoju bivšu djevojku, piše RTL.

- Puno je to vremena, kakva si ti to osoba - dobacila je Lucija. 

- Je li vama ljubav nešto konačno? Kažeš nekomu ‘volim te’ i to je to? -, pitao je djevojke pa nakon negativnog odgovora iskreno priznao: 'Prošle su dvije godine i jednostavno se nije dogodilo! Ali meni je do te djevojke bilo jako stalo i još uvijek je'. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao