To je to što me zanima!

Bila je seks bomba 80-ih, a sada se udala za djevojku Lindu

Iako su za njom uzdisali muškarci diljem svijeta koji su pratili po koncertima i čak tetovirali na sebe njeno ime, pjevačica je 2003. javno priznala kako je zapravo privlače žene
Vidi originalni članak

Britanska pjevačica i model Samantha Fox (56) žarila je i palila '80-ih godina, bila je seks simbol i san svakog muškarca, a u subotu se udala za partnericu Lindu Olsen

Samantha i Linda u vezi su već dugi niz godina. Novopečena bračna partnerica pjevačice ima dva sina, a privatni život drži u strogoj privatnosti.

Ipak, paparazzi su uspjeli 'uloviti' mladenku Samanthu prije nego što je u bijeloj vjenčanici ušetala u prostor gdje se upriličila svečana ceremonija.

Fox je svoju karijeru počela graditi sa svega 16 godina kad je počela pozirati u toplesu za britanski tabloid The Sun.

Iako nije bila za modne piste jer je visoka samo 153 cm, fotogenična tinejdžerica mogla se podičiti mjerama 90-60-90 (i to bez kirurških intervencija), pa je ubrzo postala uspješan profesionalni model i snimala je duplericu za duplericom. Nakon što se progurala na britansku scenu sa toples slikama u The Sunu i Playboyu, pokazala je i svoj pjevački talent. 

SEKS BOMBA Fox: 'Imam 50 godina i rado bih se opet slikala za Playboy'

Samantha je 1986. objavila debitantski singl 'Touch Me' koji je vrlo brzo postao hit i završio na prvom mjestu u 17 zemalja. Popularne su bile i njezine pjesme 'Naughty Girls' i 'I Wanna Have Some Fun', a 1988. je bila nominirana za nagradu Brit u kategoriji najbolje ženske glazbene umjetnice. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Iako su za njom uzdisali muškarci diljem svijeta koji su pratili po koncertima i čak tetovirali na sebe njeno ime, pjevačica je 2003. napokon javno priznala kako je zapravo privlače žene.

Dugo je vremena bila u vezi sa svojom menadžericom Myrom Stratton sve dok ona, nažalost, nije preminula od raka 2015. godine. Nakon četiri godine, sreću je pronašla s Norvežankom Lindom.

POGLEDAJTE VIDEO: NOVI SHOW ’TKO MI BOLJE KUHA’

Idi na 24sata

Komentari 15

  • tea7777 21.06.2022.

    A obicni smrtnici opet na aparatima od osudjivanja..kad cete shvatit da vase misljenje i osudjivanje nikome nije bitno..eto one bas brinu sta vi mislite🤣

  • tea7777 21.06.2022.

    Sretno..ljubav je bitna. Mozete vi tu pricat prirodno-nepriridno. Sta ima prirodno u hetero braku. Da si neciji rob cijeli zivot, da te tuce,maltretira,vara,vrijedja..ali eto ti dobila djecu,sutis,naviknes i sve od navedenog uzmes pod "normalno" i tako zivis u zivotu gdje je 70% podredjeno sve muskarcima..pa onda citamo jednom tjedno kako je muz ubio zenu. Vama je to normalno,na to zmirite a nije vam normalno da se netko voli,samo zato jer je istog spola.

  • Nabim 21.06.2022.

    pa potrosila se od penisa pa joj doslo da promijeni na vagine, to je skroz ok, njezin izbor. to mi nece utjecati na moje misljenje o njoj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare