To je to što me zanima!

Billy Porter stigao na dodjelu u upečatljivoj haljini i štiklama...

Među prvim na 92. dodjelu Oscara stigao je Billy Porter i ponovno iznenadio sve. Odjenuo je raskošnu haljinu engleskog dizajnera Gilesa Deacona, a boje je uskladio sa zlatnim kipićem
Vidi originalni članak

Zabavljač Billy Porter (50) i ove godine došao je na dodjelu filmskih nagrada Oscar u upečatljivoj haljini. Crvenim tepihom prošetao je među prvima, a na sebi je imao raskošnu haljinu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gornji dio kreacije sastojao se od zlatnog perja, dok je donji bio šareni s velikim 'šlepom'. S haljinom je uskladio i zlatne štikle pa pozirao pored zlatnog kipića. 

Prije nego je stigao na dodjelu, Billy je na društvenim mrežama otkrio je i što radi prije dodjele nagrada.

- Svatko ima svoj ritual prije crvenog tepiha, a moj je veličanstven. Popijem martini i 'rasturim' na tepihu - rekao je Billy. Haljinu je dizajnirao Englez Giles Deacon (51) posebno za Billyja. 

Podsjetimo se, prošle godine na dodjelu Oscara Billy je stigao u haljini čiji je gornji dio izgledao kao odijelo, dok je donji dio bio suknja. Tad je privukao veliku pozornost na sebe. 

OSCARI 2020. 'Parazit' film godine, Phoenix i Zellweger su najbolji glumci...

Ovogodišnja dodjela Oscara, 92. po redu, počinje oko 1 sata ujutro 10. veljače po našem vremenu. Svečana ceremonija odvija se u Dolby Theatreu u Los Angelesu. 

Iako nije bio nominiran za kipić, Billy je svojedobno već osvojio neke od filmskih nagrada, kao što su Emmy i Tony, ali mu je pripala i nagrada Grammy za najbolji glazbeno-kazališni album. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 6

  • jopajopica12 10.02.2020.

    I sad će se naći ljudi koji će uvjeravat da je to sve normalno, da je ovo bunt krik i sta ti ja znam sve... Ovo je samo silovanje zdravog razuma, katastrofa!

  • matej55 10.02.2020.

    roditelji se sigurno ponose

  • 10.02.2020.

    Kakve su novosti sa enicom i nosićem ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare