To je to što me zanima!

'Bio sam anksiozan, nervozan, a svi su mislili da sam na vrhu'

Ja sam se osjećao kao da je netko izbio životnu radost iz mene. U godinu sam ušao promijenjen, mršaviji za kojih osamdesetak kila, ali mentalni sklop nije slijedio fizičku promjenu istom brzinom, napisao je Alen
Vidi originalni članak

Alen Abramović (46) pobjednik je treće sezone showa 'Život na vagi', iz kojeg je izašao lakši 86 kilograma.

- Povratio sam samopouzdanje, izbrisao većinu zdravstvenih problema, napokon se mogu odjenuti po svojoj volji, a ne samo po diktatu XXXXL veličina, rekao je jednom prilikom za RTL. Sada je emotivnom porukom na društvenoj mreži svojim pratiteljima 'otvorio' dušu i opisao kako se zapravo osjećao nakon svega. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Prva polovica godine bila mi je izuzetno teška. Dogodio se kratak spoj, dočekala me malodušnost i postao sam anksiozan na trenutke. Ušao sam u godinu kao pobjednik 'Života na vagi' i svi su mislili kako sam na vrhu svijeta. Istina je bila drugačija - započeo je Alen. 

- Ja sam se osjećao kao da je netko izbio životnu radost iz mene. U godinu sam ušao promijenjen, mršaviji za kojih osamdesetak kila, ali mentalni sklop nije slijedio fizičku promjenu istom brzinom. Budio sam se nervozan, rijetko sam se smijao. Pritisci su bili veliki - nastavlja Alen. Bilo mu je teško prihvatiti da je nekome uzor i motivacija te je bježao od te odgovornosti sve dok nije shvatio kako može pomoći ljudima da krenu na bolje. 

- Senzibilac kakav jesam, upijao sam sve te tektonske poremećaje kao spužva, ali u svakodnevnom životu glava je bila kaotična! To je trajalo mjesecima sve dok nisam shvatio da okolina nije bitna, da tuđa mišljenja zaista ne smiju utjecati na moju promjenu i da prihvatim da svaki proces ima svoje vremenske zakonitosti. Tek negdje sredinom ljeta počeo sam normalno disati i iskreno se smijati. Kada sam napokon došao k sebi, morao sam se suočiti sa zdravstvenim problemima bliskog člana obitelji - napisao je u nastavku Alen.

IZ 'ŽIVOTA NA VAGI' Alen Abramović nikad mršaviji: 'Kako to da si još uvijek solo?'

Podrška obitelji puno mu je značila, a nakon toga, tvrdi, sve je sjelo na mjesto.

- Sada sam pozitivan i sretan zbog ove borbe koju sam iskusio - zaključio je Alen. 

Alen je u 'Život na vagi' ušao kao najteži kandidat s više od 180 kilograma, a izašao kao pobjednik. Izašao s 86,4 kilograma manje te osvojio titulu pobjednika i kući odnio nagradu od 150 tisuća kuna.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • DANIJEL 🐶 12.01.2020.

    Sad još nađi momka i kompletan si.

  • 12.01.2020.

    naporan si više

  • KaticaSvalina 12.01.2020.

    Do sebe moramo držati prvenstveno zbog sebe...Tako i svoj"uspjeh"sačuvat za sebe jer sami se dovedemo u situacije iz kojih nije lako izač i kako če nam se neko diviti neko če nas i "pljuvati"...Svojim eksponiranjem u javnosti štetimo sebi umjesto da uživamo u svojoj privatnosti uz osobe koje nam nešto znače...

Komentiraj...
Vidi sve komentare