To je to što me zanima!

Bivša manekenka Bradač udala se u Zagrebu za Miru Radića...

Nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje 2011., započela je vezu s Radićem koju su sad okrunili brakom. Kristina, inače dizajnerica interijera, na svijet je donijela kćer Vivien krajem listopadu 2016
Vidi originalni članak

Bivša manekenka Kristina Bradač (42) u subotu se udala za dugogodišnjeg partnera Miru Radića s kojom ima kćerkicu Vivien. Vjenčanje je organizirano u zagrebačkom klubu samo za bliske prijatelje i obitelj. Kristina je odmah nakon vjenčanja promijenila prezime iz Bradač u Radić.

Za jedan od najbitnijih dana u životu pripremila je dvije haljine. Prva haljina bila je duga i svilena, a druga je bila nešto kraća, crno-bijela. Kristini je ovo drugi brak.

Nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje 2011., započela je vezu s Radićem koju su sad okrunili brakom. Kristina, inače dizajnerica interijera, na svijet je donijela Vivien krajem listopadu 2016.

RODILA U LISTOPADU Nakon gubitka bebe, Kristini je osmijeh vratila malena Vivien

Prvih tjedana nakon porođaja roditelji su strepili s obzirom na to da je djevojčica rođena kao u tridesetom tjednu trudnoće, no nakon mjesec dana u bolnici, napokon su odahnuli i uživali u kućnoj atmosferi.

Inače, Kristina je 2015. izgubila prvu bebu Sofie zbog prijevremenog porođaja. Golema želja za djetetom dala joj je nadnaravnu snagu, a kako je rekla - nagradio ju je Bog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 17

  • 15.12.2019.

    ljubav je to kad na racunu ima 6 nula

  • kenjkalo 15.12.2019.

    Bog je imao nešto s djetetom? Hmmm....

  • BabaYaga 15.12.2019.

    A više ne dizajnira one "predivne" torbice? Nema veze,važno je da nešto dizajnira 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare