Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
17 komentara

Bivša manekenka Bradač udala se u Zagrebu za Miru Radića...

Nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje 2011., započela je vezu s Radićem koju su sad okrunili brakom. Kristina, inače dizajnerica interijera, na svijet je donijela kćer Vivien krajem listopadu 2016

Foto: Instagram
17 komentara

Bivša manekenka Kristina Bradač (42) u subotu se udala za dugogodišnjeg partnera Miru Radića s kojom ima kćerkicu Vivien. Vjenčanje je organizirano u zagrebačkom klubu samo za bliske prijatelje i obitelj. Kristina je odmah nakon vjenčanja promijenila prezime iz Bradač u Radić.

Foto: Instagram

Za jedan od najbitnijih dana u životu pripremila je dvije haljine. Prva haljina bila je duga i svilena, a druga je bila nešto kraća, crno-bijela. Kristini je ovo drugi brak.

Foto: Instagram

Nakon razvoda od nogometaša Darija Smoje 2011., započela je vezu s Radićem koju su sad okrunili brakom. Kristina, inače dizajnerica interijera, na svijet je donijela Vivien krajem listopadu 2016.

Instagram RODILA U LISTOPADU Nakon gubitka bebe, Kristini je osmijeh vratila malena Vivien

Prvih tjedana nakon porođaja roditelji su strepili s obzirom na to da je djevojčica rođena kao u tridesetom tjednu trudnoće, no nakon mjesec dana u bolnici, napokon su odahnuli i uživali u kućnoj atmosferi.

Instagram | Autor: schreenshot 433 Instagram Foto: schreenshot 433 Instagram

Inače, Kristina je 2015. izgubila prvu bebu Sofie zbog prijevremenog porođaja. Golema želja za djetetom dala joj je nadnaravnu snagu, a kako je rekla - nagradio ju je Bog. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message