To je to što me zanima!

Bivša Miss Universe i Goran Vlaović otkrili su ime kćeri

Bivša Miss Universe i Goran Vlaović postali su ponosni roditelji djevojčice. Sretna vijest objavljena je na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske, a sada se doznalo i ime koje su joj nadjenuli
Vidi originalni članak

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (31) prije nešto manje od dva tjedna dobio je prvo zajedničko dijete. Dobili su djevojčicu, a RTL Exkluziv doznaje kako su joj nadjenuli ime Vana

Par je u vezi od 2018., a ljubavni život drže podalje od očiju javnosti. Malo tko je znao kako su se Goran i Ivana u međuvremenu i zaručili. Tu je sretnu vijest na društvenim mrežama otkrila direkcija Miss Universe.

NJEMU ČETVRTO DIJETE Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Ivana dobili su djevojčicu

Izvori bliski paru rekli su kako se Ivana u trudnoći dobro osjećala, a ovo joj je prvo dijete. Goran već ima djecu iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (50); ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).  

Ivana je prije Gorana ljubila glumca Luju Kunčevića (30), a povezivalo je se i sa Stjepanom Hauserom (34). S Vlaovićem ju je upoznao zajednički prijatelj prije pet godina. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • elviscosteloo12 01.03.2021.

    Vlaovic poznat po svinganju ljeti ispred hvara sa njegovim narancastim gliserom (jahticom) !

  • Lile Mlađi 01.03.2021.

    Otkriti ću svoje ime, Tonći,ako niste znali

  • 01.03.2021.

    Prevelika je to razlika u godinama. Samo kažem...

Komentiraj...
Vidi sve komentare