Show

Komentari 23

Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Ivana dobili su djevojčicu

Goran Vlaović i 17 godina mlađa misica Ivana dobili su djevojčicu

S bivšom suprugom Vlaović je ostao u korektnim odnosima, a s Ivanom su ga upoznali zajednički prijatelji prije pet godina. Od 2018. su par, a krajem prošle godine saznalo se da je Mišura trudna

Bivši nogometni reprezentativac i stručni komentator Goran Vlaović (48) s bivšom Miss Universe, Ivanom Mišurom (31), dobio je prvo zajedničko dijete. Sretna vijest objavljena je na službenom Instagram profilu Miss Universe Hrvatske, a da je ova informacija točna potvrdila nam je i Ivanina prijateljica Ivana Delač, ali i sam Vlaović. Kako su istaknuli, Mišura je rodila djevojčicu. U čestitki je otkriveno i da je par zaručen.

Izvori bliski paru rekli su kako se Ivana u trudnoći dobro osjećala, a ovo joj je prvo dijete. Goran već ima djecu iz prijašnjeg braka sa spisateljicom Milanom Vlaović Kovaček (50); ima sinove Stjepana (26) i Marija (24) te kćer Niku (15).  

Novogradiščana i Zagrepčanku upoznali su zajednički prijatelji prije pet godina i vezalo ih je samo prijateljstvo, a onda su krajem 2018. Goran i Ivana postali par. Svoju su ljubav krili od očiju javnosti. 

Nakon što se saznala vijest da su zajedno, Ivana je bila sama u kazalištu pa su svi pokušavali saznati detalj više oko njihove veze. 

- Čitam da si sretno zaljubljena, znam da ne voliš pričat o svojem životu, ali daj nam barem natukni od 1 do 10 koliko si sretna? - pitao je novinar IN Magazina bivšu Miss Universe, koja je došla pogledati predstavu.

- 100! - kratko je komentirala vezu s bivšim nogometašem, koji je od nje stariji 17 godinaIpak, nikakve detalje nije željela otkrivati.

Goran je s bivšom suprugom ostao u korektnim odnosima, a par se razveo 2011. godine. Milana se u listopadu 2018. udala za direktora agencije Pepermint, Borisa Kovačeka (47). 

Najčitaniji članci