To je to što me zanima!

Bivša Spajsica Mel B nosit će tri vjenčanice na velik dan: Jednu je dizajnirala Victoria Beckham

Mel B, koja je u prošlosti trpjela fizičko i psihičko zlostavljanje od bivšeg supruga, sada je zaručena za 14 godina mlađeg frizera Roryja McPheeja
Vidi originalni članak

Bivša Spajsica Melanie Janine Brown (48) poznatija kao Mel B udaje se za frizera Roryja McPheeja (34). U tijeku su pripreme za veliki dan, a Melanie je nedavno otkrila kako joj je jednu od vjenčanica dizajnirala upravo Victoria Beckham (49), kolegica iz grupe Spice Girls.

- Victoria je dizajnirala moju haljinu i haljinu moje mame što je velika čast - rekla je u epizodi emisije 'Today with Hoda & Janna'.

Vjenčanje će se odviti u katedrali Sv. Pavla u Londonu, gdje se udala princeza Diana za tadašnjega princa Charlesa, a Melanie će toga dana promijeniti čak tri vjenčanice. 

NAKON TRI GODINE VEZE Bivša Spajsica Mel B zaručila se za 14 godina mlađeg: 'On je nevjerojatan. Osjećam se divno'

- Mislim da bi bilo glupo imati samo jednu. Barem tri, zar ne? - rekla je Melanie.

McPhee je pjevačicu zaprosio u studenom 2022. godine kleknuvši pred nju s dijamantnim prstenom vrijednim 115.000 eura.

Melanie, koja je u prošlosti trpjela zlostavljanje od bivšeg supruga, producenta Stephena Belafontea, danas je konačno sretna.

Belafonte ju je tijekom braka nazivao 'debelom' i 'ružnom' te ju fizički i psihički zlostavljao. Suprotno tome, njezin zaručnik joj svakodnevno govori koliko je lijepa što joj je, kaže, podignulo samopouzdanje.

POTRESNA ISPOVIJEST PJEVAČICE Bivšu spajsicu Mel B suprug je zlostavljao 10 godina: 'Najgore je što je naša kći to sve gledala'

- Iz tjedna u tjedan bi mi govorio: 'Izgledaš staro, izgledaš debelo, Bože, ružna si, ruke su ti mlohave'. Na neki način su ti komentari bili poput kiše. Prodiru ravno u vas, ispiru samopouzdanje, a kada se pogledate u ogledalo, ne vidite snažnu, sretnu ženu. Vidite odraz onoga što vam govore. 'Debela, ružna, stara, bezvrijedna...' - ispričala je Melanie svojevremeno.

TRAUMATIČNO ISKUSTVO Mel B iz 'Spice Girlsa' ispričala o nasilnom braku: 'Još se budim sa strašnim slikama u glavi...'

Belafonte, s kojim je Melanie bila u braku od 2007. do 2017. godine, odbacio je sve tvrdnje o zlostavljanju.

- Trebale su mi godine da se ponovno osjećam samopouzdano, ali danas sam samopouzdanija nego ikada. S partnerom sam koji mi svaki dan govori da me voli i da sam lijepa. Sve to pomaže - ispričala je.

Melanie s Belafonteom ima kći Madison (11), također je majke kćeri Phoenix (24) koju je dobila iz prvog braka s plesačem Jimmyjem Gulzarom, a kći Angel (16) dobila je s glumcem Eddiejem Murphyjem.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare