To je to što me zanima!

Bivša supruga Elvisa Presleyja želi poništiti oporuku kćeri Lise Marie: 'Njezin potpis je lažiran'

Lisa Marie preminula je 12. siječnja ove godine, a prije smrti je navodno promijenila oporuku. Iz oporuke je maknula majku i bivšeg menadžera, a jedini nasljednik je njezina najstarija kći
Vidi originalni članak

Elvisova udovica Priscilla Presley (77) podnijela je zahtjev za poništenje oporuke njezine kćeri Lise Marie Presley, kako piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dokumente je podnijela Vrhovnom sudu u Los Angelesu, a u njima je osporila 'autentičnost i valjanost' oporuke preminule kćeri. Lisa Marie je 2016. godine promijenila oporuku i izbacila majku s mjesta nasljednika. 

TRAVOLTA, REMINI... Slavni se opraštaju od Elvisove kćeri Lise Marie: 'Izgubili smo još jednu sjajnu zvijezdu, tužno'

Page Six dobio je dokumente u kojima je Priscilla zatražila utvrđivanje valjanosti oporuke, u kojoj stoji da će u slučaju smrti Lise Marie, svu imovinu dobiti njezina najstarija kći Riley Keough (33) i njezin pokojni sin Benjamin Keough.

Lisa je iz oporuke maknula i svojeg bivšeg poslovnog menadžera, Barryja Siegela. Kako tvrdi Priscilla, ona i Siegel su bili prvi imenovani nasljednici u oporuci iz 1993. godine. Ali, naposljetku je Riley ostala jedini nasljednik, nakon što je njezin brat tragično preminuo 2020. godine.

PRISCILLA PRESLEY 'Elvis se ponašao prema meni kao da sam mu kućni ljubimac'

Priscilla je u dokumentima također navela kako potpis na novoj oporuci ne izgleda kao njezin uobičajeni, a tvrdi i kako je ime Lise Marie napisano pogrešno. Isto tako, navodno oporuka nikada nije bila ovjerena kod javnog bilježnika te nikada nije bila dostavljena Lisi.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • jamesbond7777 30.01.2023.

    Pocelooo je, dinastija se raspadaaa

  • Poison Ivy † 30.01.2023.

    A šta ima materi ostavljat? Nego, ona je imala četvero djece, čudno da dvoma najmlađima nije ništa ostavila?

Komentiraj...
Vidi sve komentare