Show

Komentari 2

Bivša supruga Elvisa Presleyja želi poništiti oporuku kćeri Lise Marie: 'Njezin potpis je lažiran'

Bivša supruga Elvisa Presleyja želi poništiti oporuku kćeri Lise Marie: 'Njezin potpis je lažiran'

Lisa Marie preminula je 12. siječnja ove godine, a prije smrti je navodno promijenila oporuku. Iz oporuke je maknula majku i bivšeg menadžera, a jedini nasljednik je njezina najstarija kći

Elvisova udovica Priscilla Presley (77) podnijela je zahtjev za poništenje oporuke njezine kćeri Lise Marie Presley, kako piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Dokumente je podnijela Vrhovnom sudu u Los Angelesu, a u njima je osporila 'autentičnost i valjanost' oporuke preminule kćeri. Lisa Marie je 2016. godine promijenila oporuku i izbacila majku s mjesta nasljednika. 

Page Six dobio je dokumente u kojima je Priscilla zatražila utvrđivanje valjanosti oporuke, u kojoj stoji da će u slučaju smrti Lise Marie, svu imovinu dobiti njezina najstarija kći Riley Keough (33) i njezin pokojni sin Benjamin Keough.

Lisa Marie Presley Suffers Cardiac Arrest

Lisa je iz oporuke maknula i svojeg bivšeg poslovnog menadžera, Barryja Siegela. Kako tvrdi Priscilla, ona i Siegel su bili prvi imenovani nasljednici u oporuci iz 1993. godine. Ali, naposljetku je Riley ostala jedini nasljednik, nakon što je njezin brat tragično preminuo 2020. godine.

Priscilla je u dokumentima također navela kako potpis na novoj oporuci ne izgleda kao njezin uobičajeni, a tvrdi i kako je ime Lise Marie napisano pogrešno. Isto tako, navodno oporuka nikada nije bila ovjerena kod javnog bilježnika te nikada nije bila dostavljena Lisi.

Najčitaniji članci