To je to što me zanima!

Bivši joj je kiselinom uništio lice za sva vremena: Bila je na 400 operacija, a on uživa s drugom

Voditeljica je prije 13 godina bila žrtva napada svog bivšeg dečka Daniela Lyncha. Kiselinom joj je uništio kosti i kožu lica, ali nakon brojnih zahvata ima normalan život, karijeru i obitelj, no posljedice su vidljive
Vidi originalni članak

Britanska voditeljica i influencerica Katie Piper (37) je 2008. godine bila žrtva stravičnog napada, koji je organizirao njezin tadašnji dečko Daniel Lynch.  Unajmio je Stefana Sylvestrea da Katie baci sumpornu kiselinu u lice, a ona je zbog toga oslijepila na jedno oko i 12 dana je bila u induciranoj komi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Koža I kosti lica su joj bile uništene te više od godinu dana nije izlazila u javnost. Do danas je bila na više od 400 operacija, te sada radi kao radijska i televizijska voditeljica, te je napisala tri knjige o svom iskustvu.

Katie je pronašla i ljubav svog života, Richarda Jamesa Suttona (38), a vjenčali su se u prosincu 2017. godine. Roditelji su dvije kćeri, Penelope (4) i Belle (7). 

Bivšeg dečka Daniela poznavala je vrlo kratko, te se nakon dva tjedna veze pokazao monstrumom. Silovao ju je i zlostavljao, a potom i uništio lice. Osudili su ga na doživotnu zatvorsku kaznu 2009. godine. 

ZALIO JE SUMPORNOM KISELINOM Oporavlja se: Bivši joj je uništio lice, a ona sad krasi naslovnice

Međutim,  2018. godine su ga pustili iz zatvora no njegova je sloboda bila kratkog vijeka. Ubrzo je ponovno zatvoren zbog nasilnog ponašanja i pokušaja krađe automobila.

Prošle godine je izašao iz zatvora te sada uživa s novom suprugom Daniellom Burke. Ona mu je pisala dok je još bio u zatvoru, te ističe kako je njegova kriminalna prošlost ne dira.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 11.10.2021.

    Ma zapad nema zakone nikakve! Za ovakve stvari se sakati i životi od uzimaju a ne 9 godina! Koja stoka piše ovakve labile zakone??? Nadam se da se njima ovakve stvari dogode pa da vidimo koliko su liberalni!

  • sljastrava 09.10.2021.

    Sada vrebaj ti njega pa gà polij cijeloga od glave do pete

  • EmilCandor 09.10.2021.

    Kad netko nekome unisti zivot, ne bi mu se smjelo dozvoliti da nastavi zivjeti normalnom zivitnom rutinom. Trebao bi ispastati barem dvostruko vise.

Komentiraj...
Vidi sve komentare