To je to što me zanima!

Bivši sudionik srpskog realityja Porscheom udario maloljetnog sina oskarovca Danisa Tanovića

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Iako se do sada samo nagađalo da se radi o sinu poznatog redatelja, Tanović je potvrdio na Instagramu da se radi o njegovom sinu Orhanu i zahvalio svima na pomoći
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći koja se dogodila u Sarajevu u petak navečer stradao je maloljetni sin bosanskohercegovačkog oskarovca Danisa Tanovića (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Bivši sudionik reality showa 'Parovi' Benjamin Spahović Porscheom je udario 17-godišnjeg Orhana i nanio mu teške ozljede. Iako se do sada samo nagađalo da se radi o sinu poznatog redatelja, Tanović je potvrdio na Instagramu da se radi o njegovom sinu Orhanu.

 

- Hvala vam svima koji ste uz nas u ovom teškom trenutku. Hvala policajcu koji se zadesio na mjestu nesreće i odmah zatražio pomoć, hvala Hitnoj Pomoći na brzoj intervenciji, hvala osoblju Cum-a I svim doktorima koji su pomogli da Orhan preživi prve kritične trenutke. Nadamo se da će Orhan biti dobro I da će nam se uskoro vratiti. Čuvajte, volite i pazite svoje bližnje - napisao je oskarovac.

BAVILA SE TENISOM, JAHANJEM I PLIVANJEM Lucija Lugomer: 'U showu imam savršenog partnera, a najveći fan mog plesa je muž Danijel'

Tanović sa suprugom Maelys de Rudder ima petero djece, a Orhan je njihovo treće dijete te se i ona povodom nesreće oglasila na Instagramu.

TRAGEDIJE REALITY ZVIJEZDA Edita je autom sletjela s ceste, Angie u komi bila 9 mjeseci, a Saša nije dočekao rođenje sina

- Moj predivni sin Orhan treba vašu ljubav upravo sada. Ovo je njegova stara slika. On je sada zgodan, ljubazan i snažan 17-godišnjak, koji ispunjava naše dane radošću i životom. U petak ga je udario automobil koji je vozio prebrzo. O njemu brine najprofesionalnije i najposvećenije medicinsko osoblje i znam da je u najboljim rukama. Molim se za njegov potpuni oporavak. Molimo vas da nam se pridružite svojim molitvama. Hvala vam. - napisala je.

Benjamin Spahović je od ranije dobro poznat sarajevskoj policiji, a široj javnosti po sudjelovanju u srbijanskom reality showu 'Parovi'.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mit 13.02.2022.

    Nebitno za hr

Komentiraj...
Vidi sve komentare