To je to što me zanima!

Bliska Bandićeva suradnica nije često u javnosti: Natalija Prica pozirala je na modnoj reviji...

Pricu javnost poznaje kao blisku suradnicu bivšeg gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, a nakon njegove smrti rijetko se pojavljivala u javnosti
Vidi originalni članak

Natalija Prica (34), stomatologinja i bivša missica, ne pojavljuje se često u javnosti zadnjih godina, ali u srijedu se pridružila brojnim uzvanicima na reviji modne kuće ELFS. 

Prica je pozirala fotografima u dugoj haljini cvjetnog uzorka, nasmiješena od uha do uha. Na reviju je, čini se, stigla sama. 

Pricu javnost poznaje kao blisku suradnicu bivšeg gradonačelnika Zagreba, Milana Bandića, a nakon njegove smrti rijetko se pojavljivala u javnosti. Prije nekoliko mjeseci Prica se pohvalila titulom doktorice znanosti

ODALI IH PRIJATELJI U tajnosti: Iva Jerković udala se za bivšeg supruga Natalije Price

Natalija je na petoj godini Stomatološkog fakulteta ponijela titulu Miss Universe Hrvatske 2011. godine, a kad je krunu predala nasljednici, vratila se stomatologiji. Pričama o odnosu nje i Bandića nakon smrti odlučila je stati na kraj: 

U ZAGREBU Domaće zvijezde okupile se na modnoj reviji: Iva Todorić nosila torbicu u obliku ruža za usne

- Kad je gospodin Bandić preminuo, vidjelo se pravo lice mnogih ljudi koji su jedva dočekali izmišljati svakojake gadosti, iživljavajući se pritom na meni. No to ide njima na dušu. Zadnji put kažem, gospodin Bandić i ja bili smo politički bliski suradnici i to je sve. To uopće nije tajna niti sam to ikada dovodila u pitanje - rekla je ranije u intervjuu za Story.

Nedavno se Pricin bivši suprug, Ivan Oreški, oženio zagrebačkom glumicom Ivom Jerković

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA ‘TARIK I BUKI’:

Idi na 24sata

Komentari 20

  • HR24 19.10.2023.

    Onaj tko je s njom svaki mjesec na sistematski, a ekg mišljenje 3 doktora.

  • crazy mind 19.10.2023.

    mislim da je najvise osuduju oni kaj bi rado bili na bandicevom mestu...

  • ante-portas 19.10.2023.

    Sad se to zove suradnica?

Komentiraj...
Vidi sve komentare