To je to što me zanima!

Bono je posvetio hit Talijanima, Legend imao kućni koncert...

Chris Martin pjevao je iz svog doma i razveselio tisuće obožavatelja, a Oskarovac Anthony Hopkins pokazao je još jedan svoj talent. Naime, briljirao je na klaviru
Vidi originalni članak

U ovim teškim trenutcima solidarnost pokazuju djeca, muškarci, žene, umirovljenici, ali i svjetske zvijezde. Ovi glazbenici i glumci pokazali su kako mala gesta može uljepšati večer stotinama tisuća ljudi. Pa krenimo redom... 

Chris Martin (43), pjevač grupe Coldplay počastio je obožavatelje koncertom iz svog doma. Brojni obožavatelji komentirali su kako im je ova gesta popravila raspoloženje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chris played a mini gig at home earlier today on IG Live. @glblctzn @WHO @JohnLegend #TogetherAtHome

A post shared by Coldplay🌙☀️ (@coldplay) on

Bono Vox (59) objavio je pjesmu nakon tri godine. Riječ je o djelu posvećenom Talijanima u karanteni, koji pjevaju jedni drugima sa svojih balkona. 

- Za Talijane koji su me inspirirali. Za Irce. Za svakog kome je Dan svetog Patrika težak, a i dalje pjeva. Za liječnike, medicinske sestre, njegovateljice - napisao je Vox na svom Instagram profilu. Pjesma se zove 'Let Your Love Be Known', a u rekordnom vremenu postala je pravi hit na društvenim mrežama. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

for ANYONE who this St. Patrick’s day is in a tight spot and still singing. For the doctors, nurses, carers on the front line, it's you we’re singing to. Bono

A post shared by U2 Official (@u2) on

I Oskarovac Anthony Hopkins (82) razveselio je tisuće obožavatelja. Iako ga pamtimo po briljantnim ulogama u filmovima, glumac je pokazao i koliko je vješt na klaviru. 

- Niblo se brine da ostanem zdrav, a u zamjenu zahtijeva da ga zabavljam...mačke", napisao je oskarovac pokraj videa na kojem svira s mačkom u krilu - napisao je Hopkins. 

U teškim trenutcima, osmijeh na lica fanova izvukao je i Bruce Springsteen koji je podijelio poveznicu legendarnog koncerta 'London Calling: Live in Hyde Park' u kojem su obožavatelji mogli uživati prije 11 godina. Sada imaju priliku i iz udobnosti svog doma. 

Solidarnost je pokazao i pjevač John Legend koji je svoje pratitelje 'počastio' live koncertom na Instagramu. Društvo su mu pravili supruga i kćer. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Social distancing is important, but that doesn't mean it has to be boring. I did a little at-home performance to help lift your spirits. @Miguel, @CharliePuth - you want next? Learn more about how you can take action to help slow the spread of coronavirus with our partners at @WHO and @GlblCtzn globalcitizen.org/coronavirus #TogetherAtHome

A post shared by John Legend (@johnlegend) on

Idi na 24sata

Komentari 3

  • čoviksjuga 19.03.2020.

    Solidarnost sa udaljenosti od 5000 km. Ja sam solidarniji jer sam na svega 300 km.

  • Luud Van Nistelsvoj 19.03.2020.

    WOW, neš ti solidarnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare