Obavijesti

Show

Komentari 3

Bono je posvetio hit Talijanima, Legend imao kućni koncert...

Bono je posvetio hit Talijanima, Legend imao kućni koncert...
3

Chris Martin pjevao je iz svog doma i razveselio tisuće obožavatelja, a Oskarovac Anthony Hopkins pokazao je još jedan svoj talent. Naime, briljirao je na klaviru

VIDEO

U ovim teškim trenutcima solidarnost pokazuju djeca, muškarci, žene, umirovljenici, ali i svjetske zvijezde. Ovi glazbenici i glumci pokazali su kako mala gesta može uljepšati večer stotinama tisuća ljudi. Pa krenimo redom... 

Chris Martin (43), pjevač grupe Coldplay počastio je obožavatelje koncertom iz svog doma. Brojni obožavatelji komentirali su kako im je ova gesta popravila raspoloženje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Chris played a mini gig at home earlier today on IG Live. @glblctzn @WHO @JohnLegend #TogetherAtHome

A post shared by Coldplay🌙☀️ (@coldplay) on

Bono Vox (59) objavio je pjesmu nakon tri godine. Riječ je o djelu posvećenom Talijanima u karanteni, koji pjevaju jedni drugima sa svojih balkona. 

- Za Talijane koji su me inspirirali. Za Irce. Za svakog kome je Dan svetog Patrika težak, a i dalje pjeva. Za liječnike, medicinske sestre, njegovateljice - napisao je Vox na svom Instagram profilu. Pjesma se zove 'Let Your Love Be Known', a u rekordnom vremenu postala je pravi hit na društvenim mrežama. 

I Oskarovac Anthony Hopkins (82) razveselio je tisuće obožavatelja. Iako ga pamtimo po briljantnim ulogama u filmovima, glumac je pokazao i koliko je vješt na klaviru. 

- Niblo se brine da ostanem zdrav, a u zamjenu zahtijeva da ga zabavljam...mačke", napisao je oskarovac pokraj videa na kojem svira s mačkom u krilu - napisao je Hopkins. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Niblo is making sure I stay healthy and demands I entertain him in exchange... cats 🤷🏼‍♂️

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins) on

U teškim trenutcima, osmijeh na lica fanova izvukao je i Bruce Springsteen koji je podijelio poveznicu legendarnog koncerta 'London Calling: Live in Hyde Park' u kojem su obožavatelji mogli uživati prije 11 godina. Sada imaju priliku i iz udobnosti svog doma. 

Solidarnost je pokazao i pjevač John Legend koji je svoje pratitelje 'počastio' live koncertom na Instagramu. Društvo su mu pravili supruga i kćer. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu