To je to što me zanima!

Boris je izgubio curu u nesreći: 'Dao sam joj auto i nakon 15-ak minuta se dogodila tragedija'

Činjenica je da sam se jako grizao u sebi što sam dao djevojci auto, sebe sam krivio, priznao je Boris koji je pri ulasku u show otkrio kako se počeo debljati nakon Domovinskog rata i svih stresova koje je tada proživio
Vidi originalni članak

U najnovijoj epizodi showa 'Život na vagi' natjecatelj Boris Bonić (47) je na vaganju ispričao da mu je djevojka poginula u prometnoj nesreći, javlja RTL.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Djevojci sam dao auto da ode po prijateljicu jer ja u tom momentu nisam mogao ići i nakon 15-ak minuta se dogodila tragedija. Činjenica je da sam se jako grizao u sebi što sam dao djevojci auto, sebe sam krivio - priznao je.

- To je jako velika tragedija - odgovorila mu je voditeljica Sanja Žuljević (43).

'ŽIVOT NA VAGI' Ante skinuo čak 10,2 kg u prvom tjednu sudjelovanja u showu...

- Da, ali se nosimo s time i s emocijama. Ja cijeli život radim s emocijama, ja i ovo radim s emocijama - poručio je Boris.

Inače, ovaj kandidat je u show ušao sa 172,7 kg, a nakon prvog ciklusa lakši je za 8,6 kg. Pri ulasku u 'Život na vagi' otkrio je kako se počeo debljati nakon Domovinskog rata i svih stresova koje je tada proživio. Na jednom treningu je pak priznao kako je i ranije znao gubiti nekoliko desetaka kilograma, ali onda bi ih sve vratio. Sad je odlučio da će se to promijeniti.

Dubrovčanin se na prijavu u show odlučio na nagovor prijatelja, a smršavjeti želi kako bi mogao zasnovati obitelj jer smatra da je debljina razlog zbog kojeg ne može pronaći srodnu dušu.

KANDIDATI 'ŽIVOTA NA VAGI' Boris bi htio osnovati obitelj, a Petra se želi riješiti depresije...

Vjeruje da su mu kilogrami došli kao posljedica stresa i loše organiziranog života, kao i činjenice da mu je uvijek nešto drugo bilo važnije od njega samog. Borisov najveći strah je da će cijeli život ostati sam.

Priznaje i da se srami što je debeo, a smeta mu što ne može pronaći odgovarajuću odjeću za sebe i što ne može biti aktivan koliko bi htio biti. Na sebi ne voli trbuh, prsa i podbradak.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • VOLBEAT 22.10.2020.

    Jako dobar i radišan čovjek, svaku mu sreću želim.. Išli smo skupa u osnovnu školu (doduše samo prvi razred, jer ga je nažalost pao)

  • mala vatra 21.10.2020.

    Nakon tragedija nažalost neki piju,neki se drogiraju,a neki jedu..

  • konavodez 21.10.2020.

    Rokaj dalje, ljudina si ,zna te cijeli grad ,izgubi kila radi sebe i svoga zdravlja a sve drugo kako život donese.

Komentiraj...
Vidi sve komentare